Povezane vesti

"Nek me ismevaju, baš me briga" Džinović o Melini i novoj devojci, ljutito odgovorio na pitanje o razvodu

"Nek me ismevaju, baš me briga" Džinović o Melini i novoj devojci, ljutito odgovorio na pitanje o razvodu

Mondo 20.05.2024
Haris Džinović nakon razvoda o kom je brujao ceo region vratio se nastupima, a sada je otkrio da li ima novu devojku. Haris Džinović nakon razvoda o kom je brujao ceo region vratio se nastupima, a sada je otkrio da li ima novu devojku. Pevač Haris… »
"Ne zanima me što me ismejavaju na društvenim mrežama": Haris Džinović otkrio kako podnosi što je predmet šale posle razvoda…

"Ne zanima me što me ismejavaju na društvenim mrežama": Haris Džinović otkrio kako podnosi što je predmet šale posle razvoda…

Blic 20.05.2024
Pevač Haris Džinović našao se u fokusu kada je progovorio o razvodu od Meline Džinović sa kojom ima dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana. Izjave Harisa Džinovića poput: “Ja sam kriv samo što sam davao” i “Sama je rekla da je materijalista” samo su neke… »
"Ja sam kriv što sam davao": Ljudi tetoviraju rečenicu Harisa Džinovića o razvodu sa Melinom: Šok fotografije kruže mrežama…

"Ja sam kriv što sam davao": Ljudi tetoviraju rečenicu Harisa Džinovića o razvodu sa Melinom: Šok fotografije kruže mrežama…

Blic 20.05.2024
Pevač Haris Džinović razveo se od supruge Meline nakon 22 godine zajedničkog života. Haris Džinović ekipu "Blica" ugostio je u svom domu, gde nije mogao da nađe svoju grešku zbog koje bi njegova supruga Melina želela da se razvede. Tada je rekao rečenicu… »

Vesti dana »