Povezane vesti
Nedović: Oni koji me prate od mlađih dana znaju koliko je meni ovo bitno (video)
Sportski žurnal 20.05.2024
Kada smo videli početak utakmice rekao sam igračima u svlačionici da imam osećaj da oni ne veruju da mogu da pobede. Nemanja Nedović konačno sa trofejom ABA lige: - Bio sam u klubu kada je bilo mnogo, mnogo teško i sad se desi da osvojim sa Zvezdom… »
Osvojio prvu AdmiralBet ABA ligu - Nedović progovorio ostaje li u Zvezdi!
Sportske.net 20.05.2024
Nemanja Nedović je završio sezonu u AdmiralBet ABA ligi svojim prvim trofejom u ovom takmičenju. Pobeda nad Partizanom i to ubedljivo u seriji, bilo je 3:0. "Prelep je osećaj. Dosta emocija, dugo ovo čekam. Bio sam u klubu kad je bilo jako teško… »
Nedović objasnio zašto je zaplakao: "Bio sam u Zvezdi kad je bilo mnogo teško" VIDEO
B92 20.05.2024
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović emotivno je doživeo prvu titulu u ABA ligi sa ovim klubom. Nedović je upravo u timu sa Malog Kalemegdana započeo karijeru (2008-2012), da bi se nakon 10 godina vratio u Beograd. Prošle sezone je podigao trofej… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 3 satajoš 1 povezana