Povezane vesti

Nedović: Oni koji me prate od mlađih dana znaju koliko je meni ovo bitno (video)

Nedović: Oni koji me prate od mlađih dana znaju koliko je meni ovo bitno (video)

Sportski žurnal 20.05.2024
Kada smo videli početak utakmice rekao sam igračima u svlačionici da imam osećaj da oni ne veruju da mogu da pobede. Nemanja Nedović konačno sa trofejom ABA lige: - Bio sam u klubu kada je bilo mnogo, mnogo teško i sad se desi da osvojim sa Zvezdom… »
Osvojio prvu AdmiralBet ABA ligu - Nedović progovorio ostaje li u Zvezdi!

Osvojio prvu AdmiralBet ABA ligu - Nedović progovorio ostaje li u Zvezdi!

Sportske.net 20.05.2024
Nemanja Nedović je završio sezonu u AdmiralBet ABA ligi svojim prvim trofejom u ovom takmičenju. Pobeda nad Partizanom i to ubedljivo u seriji, bilo je 3:0. "Prelep je osećaj. Dosta emocija, dugo ovo čekam. Bio sam u klubu kad je bilo jako teško… »
Nedović objasnio zašto je zaplakao: "Bio sam u Zvezdi kad je bilo mnogo teško" VIDEO

Nedović objasnio zašto je zaplakao: "Bio sam u Zvezdi kad je bilo mnogo teško" VIDEO

B92 20.05.2024
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović emotivno je doživeo prvu titulu u ABA ligi sa ovim klubom. Nedović je upravo u timu sa Malog Kalemegdana započeo karijeru (2008-2012), da bi se nakon 10 godina vratio u Beograd. Prošle sezone je podigao trofej… »

Vesti dana »