Повезане вести

Недовић: Они који ме прате од млађих дана знају колико је мени ово битно (видео)

Недовић: Они који ме прате од млађих дана знају колико је мени ово битно (видео)

Спортски журнал 20.05.2024
Када смо видели почетак утакмице рекао сам играчима у свлачионици да имам осећај да они не верују да могу да победе. Немања Недовић коначно са трофејом АБА лиге: - Био сам у клубу када је било много, много тешко и сад се деси да… »
Недовић објаснио зашто је заплакао: "Био сам у Звезди кад је било много тешко" ВИДЕО

Недовић објаснио зашто је заплакао: "Био сам у Звезди кад је било много тешко" ВИДЕО

Б92 20.05.2024
Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић емотивно је доживео прву титулу у АБА лиги са овим клубом. Недовић је управо у тиму са Малог Калемегдана започео каријеру (2008-2012), да би се након 10 година вратио у Београд. Прошле… »
Освојио прву АдмиралБет АБА лигу - Недовић проговорио остаје ли у Звезди!

Освојио прву АдмиралБет АБА лигу - Недовић проговорио остаје ли у Звезди!

Спортске.нет 20.05.2024
Немања Недовић је завршио сезону у АдмиралБет АБА лиги својим првим трофејом у овом такмичењу. Победа над Партизаном и то убедљиво у серији, било је 3:0. "Прелеп је осећај. Доста емоција, дуго ово чекам. Био сам у клубу кад је… »

Вести дана »