Povezane vesti

Eri Ojdaniću počinje operacija, oglasio se iz Kliničkog: “Za 10 minuta ulazim u operacionu salu”

Eri Ojdaniću počinje operacija, oglasio se iz Kliničkog: “Za 10 minuta ulazim u operacionu salu”

Telegraf 20.05.2024
Pevaču uskoro počinje zakazana intervencija. Pevač Era Ojdanić, juče 19. maja, primljen je u Urgentni centar, zbog zakazane operacije bruha. Vest da je poznati folker primljen u bolnicu mnoge je iznenadila, pa smo mi tim povodom stupili u kontakt sa… »
Era Ojdanić nakon operacije tražio samo jedno: Probudio se iz anestezije: Evo kako se oseća pevač

Era Ojdanić nakon operacije tražio samo jedno: Probudio se iz anestezije: Evo kako se oseća pevač

Blic 20.05.2024
Era Ojdanić, imao je danas operaciju bruha, nakon čega se probudio iz anestezije. Era Ojdanić, nakon intervencije mora da miruje i da se pridržava saveta lekara, ali njega je kako pišu domaći mediji samo zanimalo jedno-kad će moći da nastavi da… »
Probudio SE ODMAH POSLE OPERACIJE I TRAŽIO SAMO JEDNO: "Ovo je za mene očas posla, šta sam sve prošao!"

Probudio SE ODMAH POSLE OPERACIJE I TRAŽIO SAMO JEDNO: "Ovo je za mene očas posla, šta sam sve prošao!"

Mondo 20.05.2024
Poznati folker primljen je juče, 19. maja u bolnicu zbog zakazane operacije bruha. Poznati folker primljen je juče, 19. maja u bolnicu zbog zakazane operacije bruha. Era Ojdanić (76) se polako, ali sigurno oporavlja od operacije u Urgentnom centru… »
Era se odmah probudio posle operacije i samo tražio jedno! Evo šta je problem kod viteza iz Meljaka

Era se odmah probudio posle operacije i samo tražio jedno! Evo šta je problem kod viteza iz Meljaka

Kurir 20.05.2024
Era Ojdanić (76) se polako, ali sigurno oporavlja od operacije u Urgentnom centru. Intervencija je protekla u najboljem redu, a pevač se, kako saznajemo, odlično oseća. Pevač mora da miruje i da se pridržava saveta lekara, ali njega je kako… »
Unuk Ere Ojdanića se oglasio za Telegraf: Otkrio u kakvom je stanju pevač nakon zahtevne operacije

Unuk Ere Ojdanića se oglasio za Telegraf: Otkrio u kakvom je stanju pevač nakon zahtevne operacije

Telegraf 20.05.2024
"Probudio se iz anestezije", rekao je on. Pevač Era Ojdanić je imao operaciju bruha danas, 20. maja, a njegov unuk se sada oglasio. Njeg unuk Uroš Anđelić je ispričao za Telegraf kako se poznati folker oseća posle zahvata. - Dobro je, probudio se… »
Era OJDANIĆ OPERISAN ODMAH NAKON NASTUPA: Oglasio se folkerov unuk, evo kako je prošla intervencija

Era OJDANIĆ OPERISAN ODMAH NAKON NASTUPA: Oglasio se folkerov unuk, evo kako je prošla intervencija

Mondo 20.05.2024
Era Ojdanić primljen je prethodne večeri u Urgentni centar, gde mu je zakazana operacija. Era Ojdanić primljen je prethodne večeri u Urgentni centar, gde mu je zakazana operacija. Folker Era Ojdanić operisan je danas na Kliničkom centru, a kako je… »
"Za 10 minuta ulazim u operacionu salu!" Era Ojdanić se oglasio iz bolnice, čeka ga intervencija

"Za 10 minuta ulazim u operacionu salu!" Era Ojdanić se oglasio iz bolnice, čeka ga intervencija

Mondo 20.05.2024
Era Ojdanović se oglasio pred operaciju. Era Ojdanović se oglasio pred operaciju. Era Ojdanić primljen je prethodne večeri u Urgentni centar, gde mu je zakazana operacija. Reč je o operaciji bruha, a pevač se noć pre intervencije osećao dobro… »

Vesti dana »