Повезане вести
Без струје у уторак у лебанским селима и лесковачким улицама
Југ пресс 20.05.2024
ЛЕСКОВАЦ-ЛЕБАНЕ Огранак Електродистрибуција Лесковац изводиће радове на редовној годишњој ревизији ТС 35/10 кВ Ждеглово. Због тога ће у уторак, 21.05.2024. у периоду од 09:00 до 14:00 часова без електричне енергије бити… »
Планска искључења струје за уторак, 21. мај
Морава инфо 20.05.2024
ЧАЧАК – У оквиру активности “Електродистрибуције“ Чачак на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, поједини делови Чачка, због редовног одржавања… »
Без струје сутра 11 села и 9 улица у Лесковцу
Југмедиа 20.05.2024
У уторак, 21. маја због извођења радова на редовној годишњој ревизији ТС 35/10 кВ Ждеглово, и извођења радова на редовним годишњим ревизијима ТС 10/0,4 кВ у Лесковцу, без струје ће бити 11 села и 9 улица у Лесковцу, саопштено… »
Сутра без струје у центру Лесковца и неколико околних села
Решетка 20.05.2024
Огранак Електродистрибуција Лесковац изводиће сутра радове на редовним годишњим ревизијима ТС 10/0,4 кВ у Лесковцу. Због тога ће у периоду од 9:30 до 14:30 часова без електричне енергије бити корисници на следећим локацијама… »
У суботу искључење струје у селу Видовача
Прокупље пресс 20.05.2024
Огранак Електродистрибуција Прокуплје изводиће радове у оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, обавлјаће радове на редовном… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 10 минутајош 5 повезаних

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана