Povezane vesti
(Video) Jeziv Napad na autobus u hrvatskoj, povređen vozač: „Lupao je u staklo nogama, rukama i glavom“
Dnevnik 20.05.2024
"Lupao je u staklo nogama, rukama i glavom. Taj prizor je bio strašan. Još se tresem. Krhotine stakla su mi rasekle ruke, a komadić mi je upao i u oko", rekao je vozač. Vozač autobusa hrvatskoj javnog prevoza (ZET) u subotu u 23.47 sati proživeo je… »
Jeziv snimak napada na autobus u Hrvatskoj, vozač povređen: Urlao je da će me ubiti, imao je nadljudsku snagu
Telegraf 20.05.2024
"Lupao je u staklo nogama, rukama i glavom. Taj prizor je bio strašan. Još se tresem. Krhotine stakla su mi rasekle ruke, a komadić mi je upao i u oko", rekao je vozač. Vozač autobusa hrvatskoj javnog prevoza (ZET) u subotu u 23.47 sati proživeo je… »
Vesti dana »

Završen novi studentski protest u Beogradu: Građani se razišli na Novom Beogradu
Mondo pre 22 minutajoš 52 povezane

„Osećaj na Marakani je poseban“: Snimak koji navijači Zvezde moraju da pogledaju, stigle bitne informacije za karte i Ligu Evrope
Nova pre 7 minutajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Dolazak nevremena sa obilnim padavinama i nepogodama na jugozapadu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih