Povezane vesti
Ana Brnabić osudila vređanje predsednika Vučića
Politika 20.05.2024
Predsednica Skuštine Srbije Ana Brnabić osudila je najnovije uvrede upućene Aleksandru Vučiću. - Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra Vučića. Nakon što je, u narativu tajkunskih medija i… »
Dostigli ste nove visine, pitam vas dokle više? Ana Brnabić reagovala na napade kojima je izložen predsednik Vučić
Kurir 20.05.2024
Predsednica Narodne skupštine, Ana Brnabić, oglasila se na društvenoj mreži X, povodom napada dela medija na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. - Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra Vučića… »
Brnabić o uvredama na Vučićev račun: "Sram vas bilo sve zajedno"
B92 20.05.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na najnovije uvrede koje se u opozicionim medijima iznose na račun predsednika Aleksandra Vučića. "Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra… »
Vesti dana »

Danas sunčano ali i nestabilno Temperatura će ponegde ići i do 35 stepeni, ali to se začas može preokrenuti evo kada u gde stiže kiša
Dnevnik pre 13 minutajoš 10 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Radnički Kragujevac u 3. kolu Superlige Srbije
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih

Izbio požar tokom nastupa Darka Lazića: Vatra gutala sve pred sobom, oglasila se folkerova žena
Mondo pre 22 minutajoš 4 povezane

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 53 minutajoš 1 povezana