Povezane vesti
Ana Brnabić osudila vređanje predsednika Vučića
Politika 20.05.2024
Predsednica Skuštine Srbije Ana Brnabić osudila je najnovije uvrede upućene Aleksandru Vučiću. - Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra Vučića. Nakon što je, u narativu tajkunskih medija i… »
Brnabić o uvredama na Vučićev račun: "Sram vas bilo sve zajedno"
B92 20.05.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na najnovije uvrede koje se u opozicionim medijima iznose na račun predsednika Aleksandra Vučića. "Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra… »
Dostigli ste nove visine, pitam vas dokle više? Ana Brnabić reagovala na napade kojima je izložen predsednik Vučić
Kurir 20.05.2024
Predsednica Narodne skupštine, Ana Brnabić, oglasila se na društvenoj mreži X, povodom napada dela medija na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. - Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje Terazijama: Vojvođani iz Zemun krenuli ka centru, studenti iz centralne Srbije stigli kod Ada mola
Nova pre 20 minutajoš 61 povezana

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 20 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz: Spremni smo da pokrenemo saobraćaj nakon bezbednosnih pregleda vozova
NIN pre 8 satijoš 34 povezane

MUP Srbije apelovao na novinare koji sutra izveštavaju s protesta u Beogradu da nose press prsluke
Radio 021 pre 39 minutajoš 34 povezane