Povezane vesti
Ana Brnabić osudila vređanje predsednika Vučića
Politika 20.05.2024
Predsednica Skuštine Srbije Ana Brnabić osudila je najnovije uvrede upućene Aleksandru Vučiću. - Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra Vučića. Nakon što je, u narativu tajkunskih medija i… »
Brnabić o uvredama na Vučićev račun: "Sram vas bilo sve zajedno"
B92 20.05.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na najnovije uvrede koje se u opozicionim medijima iznose na račun predsednika Aleksandra Vučića. "Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra… »
Dostigli ste nove visine, pitam vas dokle više? Ana Brnabić reagovala na napade kojima je izložen predsednik Vučić
Kurir 20.05.2024
Predsednica Narodne skupštine, Ana Brnabić, oglasila se na društvenoj mreži X, povodom napada dela medija na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. - Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra… »
Vesti dana »
Mesarović i Glišić preuzeli poslove ministara Momirovića i Vesića
Novi magazin pre 36 minutajoš 53 povezane
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 7 minutajoš 33 povezane
Jokić odgovorio na kritike Melouna: Trener je u pravu, moramo da popravimo igru
Vesti online pre 3 satajoš 22 povezane
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 1 minutjoš 18 povezanih