Povezane vesti
Ana Brnabić osudila vređanje predsednika Vučića
Politika 20.05.2024
Predsednica Skuštine Srbije Ana Brnabić osudila je najnovije uvrede upućene Aleksandru Vučiću. - Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra Vučića. Nakon što je, u narativu tajkunskih medija i… »
Brnabić o uvredama na Vučićev račun: "Sram vas bilo sve zajedno"
B92 20.05.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na najnovije uvrede koje se u opozicionim medijima iznose na račun predsednika Aleksandra Vučića. "Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra… »
Dostigli ste nove visine, pitam vas dokle više? Ana Brnabić reagovala na napade kojima je izložen predsednik Vučić
Kurir 20.05.2024
Predsednica Narodne skupštine, Ana Brnabić, oglasila se na društvenoj mreži X, povodom napada dela medija na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. - Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra… »
Vesti dana »

Šta se to sinoć desilo u Odžacima i kako su „kralj obrva“ Branko Babić i tabloidi verni režimu pucnjavu iskoristili za huškanje na sukobe
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

Masivan napad na Kijev, ima stradalih; veliki ukrajinski udar dronovima na Rostovsku oblast
RTS pre 13 minutajoš 12 povezanih

Danas oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, najviša dnevna do 20 stepeni Celzijusa
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih