Повезане вести
Комплетна исповест ЏЕЈМСА нанелија Објаснио детаље туче...
Дневник 20.05.2024
Српска кошаркашка јавност од недеље поподне бруји о инциденту чији су главни учесници били Џејмс Нанели и Стефан Лазаревић. Они су се потукли у Београдској арени, па су обојица пропустили трећи меч финалне серије АБА… »
Нанели: Морао сам да се заштитим од агресивне особе, надам се да је Стефан добро
Спортски журнал 20.05.2024
Било који наратив о мени који не укључује да сам поштено људско биће не може бити истинит нити ће бити прихваћен. Дан после инцидента у ходницима „Београдске арене“ огласио се један од актера Џејмс Нанели, путем друштвених… »
"Нисам савршен, али..." Џејмс Нанели се огласио и детаљно описао тучу са Стефаном Лазаревићем пред вечити дерби (фото)
Вечерње новости 20.05.2024
Кошаркаши Партизана поражени су од екипе Црвене звезде резултатом 82:76 у трећој утакмици финалне серије АБА лиге, чиме су остали без титуле шампиона, али и поред тога, свакако је највећа тема дана био инцидент између Џејмса… »
Нанели детаљно о тучи са Лазаревићем: Ухватио ме је за врат, кренуо песницом – бранио сам се, надам се да је добро
Нова 20.05.2024
Џејмс Нанели, кошаркаш Партизана, детаљно је појаснио шта се дешавало током сукоба са Стефаном Лазаревићем. До сукоба двојице кошаркаша дошло је када је Лазаревић изашао из свлачионице и вербално напао Нанелија, након чега је… »
Саопштење Џејмса Нанелија: ''Нисам никога напао! Немојте ме клеветати!''
Спортске.нет 20.05.2024
Сукоб Џејмса Нанелија са Стефаном Лазаревићем који је почео још у другој утакмици финалне серије плеј-офа јуче је кулминирао тучом, а многи су у првим реакцијама унапред осудили кошаркаша Партизана као иницијатора јучерашњег… »
Нанели детаљније о сукобу са Лазаревићем: "Нисам имао другог избора"
Б92 20.05.2024
Кошаркаш Партизана Џејмс Нанели још једном се осврнуо на инцидент са Стефаном Лазаревићем. Најпре је то учинио кратко на Инстаграму, да би овога пута објавио нешто дуже саопштење, које вам преносимо у целости. "Ја знам ко сам… »
Вести дана »
Карл Ентони Таунс и јакна са мотивима Светог Ђорђа, Јокић у чуду
Спорт клуб пре 31 минутајош 28 повезаних
Први снимак с места напада на таксисту у Краљеву: Возач таксија повређен оштрим предметом по руци, Хитна и полиција одмах реаговале (видео)
Курир пре 1 сатјош 7 повезаних
Обилне падавине изазвале хаос на приморју: Најкритичније у Котору ВИДЕО
Б92 пре 51 минутајош 7 повезаних
РХМЗ издао упозорење: Стижу нове снежне падавине, могући проблеми у саобраћају
Невсмакс Балканс пре 31 минутајош 7 повезаних