Povezane vesti

Nisam ukrao porše, žena mi ga je kupila! Aco Pejović u besnoj mašini na promociji novog albuma

Nisam ukrao porše, žena mi ga je kupila! Aco Pejović u besnoj mašini na promociji novog albuma

Mondo 20.05.2024
Aco Pejović na promociji novog albuma pojavio se u novim kolima, a onda otkrio i da je to poklon od supruge. Aco Pejović na promociji novog albuma pojavio se u novim kolima, a onda otkrio i da je to poklon od supruge. Aco Pejović, kom je prijateljica… »
Usred priča o preljubi i razvodu Pejović od supruge dobio poklon vredan 250 prosečnih plata (foto)

Usred priča o preljubi i razvodu Pejović od supruge dobio poklon vredan 250 prosečnih plata (foto)

Svet & Skandal 20.05.2024
Supruga Aca Pejovića poklonila pevaču skupoceni automobil Supruga Aca Pejovića ne voli da se eksponira u medijima, međutim, htela to ili ne nedavno je bila tema svih portala zbog navodnog razvoda braka od pevača zbog njegove navodne prevare o kojoj… »
"Žena mi je kupila porše" Aco Pejović se na promociji albuma pojavio u besnoj mašini: Otkrio sve detalje o braku

"Žena mi je kupila porše" Aco Pejović se na promociji albuma pojavio u besnoj mašini: Otkrio sve detalje o braku

Kurir 20.05.2024
Aco Pejović se u velikom stilu pojavio na promociji novog albuma "Hotel tuge". Popularni pevač je do hotela gde je bilo upriličeno medijsko predstavljanje projekta došao luskuznim automobilom. U pitanju je skupoceni model "porše". Pejović je izašao… »

Vesti dana »