Повезане вести

Усред прича о прељуби и разводу Пејовић од супруге добио поклон вредан 250 просечних плата (фото)

Усред прича о прељуби и разводу Пејовић од супруге добио поклон вредан 250 просечних плата (фото)

Свет & Скандал 20.05.2024
Супруга Аца Пејовића поклонила певачу скупоцени аутомобил Супруга Аца Пејовића не воли да се експонира у медијима, међутим, хтела то или не недавно је била тема свих портала због наводног развода брака од певача због његове… »
Нисам украо порше, жена ми га је купила! Ацо Пејовић у бесној машини на промоцији новог албума

Нисам украо порше, жена ми га је купила! Ацо Пејовић у бесној машини на промоцији новог албума

Мондо 20.05.2024
Ацо Пејовић на промоцији новог албума појавио се у новим колима, а онда открио и да је то поклон од супруге. Ацо Пејовић на промоцији новог албума појавио се у новим колима, а онда открио и да је то поклон од супруге. Ацо… »
"Жена ми је купила порше" Ацо Пејовић се на промоцији албума појавио у бесној машини: Открио све детаље о браку

"Жена ми је купила порше" Ацо Пејовић се на промоцији албума појавио у бесној машини: Открио све детаље о браку

Курир 20.05.2024
Ацо Пејовић се у великом стилу појавио на промоцији новог албума "Хотел туге". Популарни певач је до хотела где је било уприличено медијско представљање пројекта дошао лускузним аутомобилом. У питању је скупоцени модел… »

Вести дана »