Повезане вести
Северина дошла на суђење у хаљини од 1.170 евра! Светски брендови прште на њој! Ево с ким се суди, а није Милан Поповић
Курир 20.05.2024
Певачица Северина (52) је у понедељак је нешто пре 12 сати стигла на четврто рочиште, које је било одложено у фебруару, на Опшинском грађанском суду у Загребу због тужбе коју је против ње подигла судија Луција Ласић. Судија је… »
Северина поново на суду: „Срећна сам што сам коначно имала прилику да изнесем све околности“
Нова 20.05.2024
Певачица Северина Вучковић наставила је своју правну битку. Певачица је и данас била на Општинском грађанском суду у Загребу, на последњем рочишту у случају тужбе коју је против ње подигла судија Луција Ласић. „Данас сам дала… »
Северину тужила судија Луција: Чека се пресуда, певачица се огласила, ево око чега се води поступак: "Дала сам исказ…
Блиц 20.05.2024
Певачица је и данас била на Општинском грађанском суду у Загребу, на посљедњем рочишту у случају тужбе коју је против ње подигла судија Луција Ласић. - Данас сам дала свој исказ и срећна сам што сам напокон имала прилику… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 47 минутајош 18 повезаних
Србин из Крушевца нови директор БМВ-а: Каријеру започео као практикант, стигао до директорске фотоље, а запослени га обожавају
Курир пре 17 минутајош 16 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 17 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 7 минутајош 30 повезаних
МУП расписао конкурс за 900 полазника за основну полицијску обуку
Глас Зајечара пре 1 сатјош 13 повезаних