Повезане вести

Северина дошла на суђење у хаљини од 1.170 евра! Светски брендови прште на њој! Ево с ким се суди, а није Милан Поповић

Северина дошла на суђење у хаљини од 1.170 евра! Светски брендови прште на њој! Ево с ким се суди, а није Милан Поповић

Курир 20.05.2024
Певачица Северина (52) је у понедељак је нешто пре 12 сати стигла на четврто рочиште, које је било одложено у фебруару, на Опшинском грађанском суду у Загребу због тужбе коју је против ње подигла судија Луција Ласић. Судија је… »
Северина поново на суду: „Срећна сам што сам коначно имала прилику да изнесем све околности“

Северина поново на суду: „Срећна сам што сам коначно имала прилику да изнесем све околности“

Нова 20.05.2024
Певачица Северина Вучковић наставила је своју правну битку. Певачица је и данас била на Општинском грађанском суду у Загребу, на последњем рочишту у случају тужбе коју је против ње подигла судија Луција Ласић. „Данас сам дала… »
Северину тужила судија Луција: Чека се пресуда, певачица се огласила, ево око чега се води поступак: "Дала сам исказ…

Северину тужила судија Луција: Чека се пресуда, певачица се огласила, ево око чега се води поступак: "Дала сам исказ…

Блиц 20.05.2024
Певачица је и данас била на Општинском грађанском суду у Загребу, на посљедњем рочишту у случају тужбе коју је против ње подигла судија Луција Ласић. - Данас сам дала свој исказ и срећна сам што сам напокон имала прилику… »

Вести дана »