Povezane vesti
Severina došla na suđenje u haljini od 1.170 evra! Svetski brendovi pršte na njoj! Evo s kim se sudi, a nije Milan Popović
Kurir 20.05.2024
Pevačica Severina (52) je u ponedeljak je nešto pre 12 sati stigla na četvrto ročište, koje je bilo odloženo u februaru, na Opšinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je protiv nje podigla sudija Lucija Lasić. Sudija je tuži zbog povrede prava… »
Severina ponovo na sudu: „Srećna sam što sam konačno imala priliku da iznesem sve okolnosti“
Nova 20.05.2024
Pevačica Severina Vučković nastavila je svoju pravnu bitku. Pevačica je i danas bila na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, na poslednjem ročištu u slučaju tužbe koju je protiv nje podigla sudija Lucija Lasić. „Danas sam dala svoj iskaz i srećna sam… »
Severinu tužila sudija Lucija: Čeka se presuda, pevačica se oglasila, evo oko čega se vodi postupak: "Dala sam iskaz…
Blic 20.05.2024
Pevačica je i danas bila na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, na posljednjem ročištu u slučaju tužbe koju je protiv nje podigla sudija Lucija Lasić. - Danas sam dala svoj iskaz i srećna sam što sam napokon imala priliku izneti sve okolnosti vezane za… »
Vesti dana »
Brnabić: Pobeda Srpske liste pokazala nepokolebljivo jedinstvo i snagu srpskog naroda
RTV pre 36 minutajoš 55 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 11 minutajoš 39 povezanih
Snažan zemljotres pogodio Filipine: Raste broj stradalih i povređenih, oštećene brojne zgrade
NIN pre 11 minutajoš 47 povezanih
UŽIVO KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Novi talas napada: Iran ispalio 24 rakete na Izrael, IDF najavljuje nastavak borbi
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
Toplo još dva dana Čubrilo najavljuje naglu promena vremena: pljuskovi, grad i osetno zahlađenje
Dnevnik pre 26 minutajoš 26 povezanih