Повезане вести

Редитељ одговорио на критике које је добио за филм "Мегалополис": Стварао га је пола века

Редитељ одговорио на критике које је добио за филм "Мегалополис": Стварао га је пола века

Б92 20.05.2024
Научно-фантастична сага "Мегалополис", коју је редитељ Фенсис Форд Копола сам финансирао, премијерно је приказана на овогодишњем Канском филмском фестивалу. "Мегалополис" је наводно добио седмоминутни аплауз публике у Кану који… »
Копола одговорио на критике после канске премијере филма „Мегалополис“ – који је спремао пола века

Копола одговорио на критике после канске премијере филма „Мегалополис“ – који је спремао пола века

Н1 Инфо 20.05.2024
Научно- фантастична сага "Мегалополис", коју је редитељ Френсис Форд Копола сам финансирао, премијерно је приказана на овогодишњем Канском филмском фестивалу. Одабрана екипа светских новинара напокон је имала прилику да погледа… »
Копола одговорио на све негативне критике о новом филму: "Брига ме за зараду, не играм по правилима Холивуда"

Копола одговорио на све негативне критике о новом филму: "Брига ме за зараду, не играм по правилима Холивуда"

Блиц 20.05.2024
Френсис Форд Копола је добио овације у Кану, али не и добре критике за свој научно-фантастични филм "Мегалополис". Ово остварење које је редитељ сам финансирао премијерно је приказан на престижном фестивалу прошле недеље, али… »

Вести дана »