Povezane vesti
Reditelj odgovorio na kritike koje je dobio za film "Megalopolis": Stvarao ga je pola veka
B92 20.05.2024
Naučno-fantastična saga "Megalopolis", koju je reditelj Fensis Ford Kopola sam finansirao, premijerno je prikazana na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu. "Megalopolis" je navodno dobio sedmominutni aplauz publike u Kanu koji je uključivao mešavinu… »
Kopola odgovorio na kritike posle kanske premijere filma „Megalopolis“ – koji je spremao pola veka
N1 Info 20.05.2024
Naučno- fantastična saga "Megalopolis", koju je reditelj Frensis Ford Kopola sam finansirao, premijerno je prikazana na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu. Odabrana ekipa svetskih novinara napokon je imala priliku da pogleda projekat na čijoj je… »
Kopola odgovorio na sve negativne kritike o novom filmu: "Briga me za zaradu, ne igram po pravilima Holivuda"
Blic 20.05.2024
Frensis Ford Kopola je dobio ovacije u Kanu, ali ne i dobre kritike za svoj naučno-fantastični film "Megalopolis". Ovo ostvarenje koje je reditelj sam finansirao premijerno je prikazan na prestižnom festivalu prošle nedelje, ali novinari koji su ga… »
Vesti dana »
U Skupštini danas dve sednice: jedna o nepoverenju Vladi, druga sa 40 tačaka dnevnog reda
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih
Iran upozorava na "opasne posledice" američkih poteza u Persijskom zalivu; Tramp: Danas pregovori lidera Izraela i Libana
RTS pre 59 minutajoš 15 povezanih
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
Beta pre 14 minutajoš 10 povezanih
Gubili 13 poena u poslednjoj četvrtini, a onda... Pogledajte kako je Golden Stejt pobedio Kliperse posle velikog preokreta! video
Kurir pre 24 minutajoš 16 povezanih
Neka se pripreme ovi delovi Srbije: Evo gde se danas očekuju pljuskovi sa grmljavinom
Telegraf pre 59 minutajoš 12 povezanih