Povezane vesti
Lučić: Žalićemo se na odluku suda, Junajted zloupotrebljava dominantan položaj VIDEO
B92 20.05.2024
Generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić izjavio je danas da će se ta kompanija žaliti na odluku švajcarskog suda. Naime, švajcarski sud nije, iz proceduralnih razloga, usvojio tužbu Telekoma Srbije protiv Junajted grupe, koja zloupotrebljava… »
Lučić: Žalićemo se na odluku švajcarskog suda, Junajted zlouoptrebljava dominantan položaj na tržištu
Euronews 20.05.2024
Generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić izjavio je danas da će se ta kompanija žaliti na odluku švajcarskg suda što nije, iz proceduralnih razloga, usvojio tužbu Telekoma Srbije protiv Junajted grupe, koja zloupotrebljava dominantan položaj na… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
„Moj neverovatni Odbor za mir“ Tramp bi da menja Ujedinjene nacije: Nemaju potencijal, nikad nisu pomogle ni u jednom ratu
Dnevnik pre 21 minutajoš 27 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 2 satajoš 37 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 7 satijoš 6 povezanih