Повезане вести

"Остао сам без ичега": Саша Поповић био жртва огромне преваре, јавно проговорио и открио све детаље: "Уопште нисам посумњао"…

"Остао сам без ичега": Саша Поповић био жртва огромне преваре, јавно проговорио и открио све детаље: "Уопште нисам посумњао"…

Блиц 20.05.2024
Креативни директор "Гранда" Саша Поповић доживео је незгоду у свом дому у Опатији због чега је завршио у болници. Поповићу су ставили лонгету од кука до чланка, а он се увелико вратио пословним обавезама. Он је сада открио како… »
"Има дафина за тебе понуду која се тешко одбија" Преварлила Поповића, остао без свега, а онда ју је срео

"Има дафина за тебе понуду која се тешко одбија" Преварлила Поповића, остао без свега, а онда ју је срео

Мондо 20.05.2024
Саша Поповић открио је како се осећа након прелома ноге и присетио се тренутка када је због Дафине остао без свега. Саша Поповић открио је како се осећа након прелома ноге и присетио се тренутка када је због Дафине остао без… »
"Дафина ме преварила за 2 милиона €" Саша Поповић искрен о свему! Овај певач га стално зове да пита хоће ли бити промена у…

"Дафина ме преварила за 2 милиона €" Саша Поповић искрен о свему! Овај певач га стално зове да пита хоће ли бити промена у…

Курир 20.05.2024
НИКАД ИСКРЕНИЈИ ИНТЕРВЈУ САША ПОПОВИЋА! Дафина ме преварила за два милиона евра! Саша Поповић се полако, али сигурно опоравља од повреде коју је задобио када је недавно пао и поломио ногу. Први човек "Гранда" вратио се… »
Саша Поповић био жртва огромне преваре: "Остао сам без ичега!" Проговорио о томе, па открио како се сада осећа

Саша Поповић био жртва огромне преваре: "Остао сам без ичега!" Проговорио о томе, па открио како се сада осећа

Телеграф 20.05.2024
Недавно је поломио ногу, због чега сада носи лонгету од кука до чланка. Први човек "Гранда", Саша Поповић, се полако, али сигурно опоравља од повреде коју је задобио када је недавно пао и поломио ногу. Пословним обавезама се већ… »

Вести дана »