Povezane vesti

"Ostao sam bez ičega": Saša Popović bio žrtva ogromne prevare, javno progovorio i otkrio sve detalje: "Uopšte nisam…

"Ostao sam bez ičega": Saša Popović bio žrtva ogromne prevare, javno progovorio i otkrio sve detalje: "Uopšte nisam…

Blic 20.05.2024
Kreativni direktor "Granda" Saša Popović doživeo je nezgodu u svom domu u Opatiji zbog čega je završio u bolnici. Popoviću su stavili longetu od kuka do članka, a on se uveliko vratio poslovnim obavezama. On je sada otkrio kako se oseća, a onda se… »
"Dafina me prevarila za 2 miliona €" Saša Popović iskren o svemu! Ovaj pevač ga stalno zove da pita hoće li biti promena…

"Dafina me prevarila za 2 miliona €" Saša Popović iskren o svemu! Ovaj pevač ga stalno zove da pita hoće li biti promena…

Kurir 20.05.2024
NIKAD ISKRENIJI INTERVJU SAŠA POPOVIĆA! Dafina me prevarila za dva miliona evra! Saša Popović se polako, ali sigurno oporavlja od povrede koju je zadobio kada je nedavno pao i polomio nogu. Prvi čovek "Granda" vratio se profesionalnim obavezama. -… »
"Ima dafina za tebe ponudu koja se teško odbija" Prevarlila Popovića, ostao bez svega, a onda ju je sreo

"Ima dafina za tebe ponudu koja se teško odbija" Prevarlila Popovića, ostao bez svega, a onda ju je sreo

Mondo 20.05.2024
Saša Popović otkrio je kako se oseća nakon preloma noge i prisetio se trenutka kada je zbog Dafine ostao bez svega. Saša Popović otkrio je kako se oseća nakon preloma noge i prisetio se trenutka kada je zbog Dafine ostao bez svega. Kreativni… »
Saša Popović bio žrtva ogromne prevare: "Ostao sam bez ičega!" Progovorio o tome, pa otkrio kako se sada oseća

Saša Popović bio žrtva ogromne prevare: "Ostao sam bez ičega!" Progovorio o tome, pa otkrio kako se sada oseća

Telegraf 20.05.2024
Nedavno je polomio nogu, zbog čega sada nosi longetu od kuka do članka. Prvi čovek "Granda", Saša Popović, se polako, ali sigurno oporavlja od povrede koju je zadobio kada je nedavno pao i polomio nogu. Poslovnim obavezama se već vratio, a sada je… »

Vesti dana »