Повезане вести

"Она је пијана" Шок понашање Душице Јаковљевић у емисији, гледаоци не могу да верују: Одмах се јавно извинила!

"Она је пијана" Шок понашање Душице Јаковљевић у емисији, гледаоци не могу да верују: Одмах се јавно извинила!

Курир 21.05.2024
Душица Јаковљевић поново је водитељка ријалитија "Елита" на Пинк телевизији, а својим понашањем у емисији шокирала је гледаоце. Наиме, она је угостила бивше партнере Анели Ахмић и Асмина Дурџића, а током емисије је имала… »
Хаос у емисији уживо Душица Јаковљевић доживела невиђени блам, гледаоци не могу да верују шта су чули: "Пијана је"

Хаос у емисији уживо Душица Јаковљевић доживела невиђени блам, гледаоци не могу да верују шта су чули: "Пијана је"

Ало 21.05.2024
Душица је у брзини изговорила погрешну реч која је њеној изјави дала потпуно друго значење. Душица Јаковљевић недавно се вратила на телевизију Пинк, а синоћ је у својој емисији угостила некадашњи пар, Анели Ахмић и Асмина… »
"Не прилази ми, одмакни се од мене": Анели и Асмин коначно лице у лице: Тензија у Шимановцима кључа

"Не прилази ми, одмакни се од мене": Анели и Асмин коначно лице у лице: Тензија у Шимановцима кључа

Блиц 20.05.2024
Асмин Дурџић дошао је вечерас на телевизију Пинк како би се суочио са бившом супругом Анели Ахмић која тренутно борави у ријалитију "Задруга 7 Елита". Асмин Дуџић и Анели Ахмић суочили су се у емисији коју води Душица… »
Битно саопштење душице Јаковљевић: Укључила се уживо у Белу кућу, настао мук: "Ово се дуго ишчекивало"

Битно саопштење душице Јаковљевић: Укључила се уживо у Белу кућу, настао мук: "Ово се дуго ишчекивало"

Блиц 20.05.2024
Вечерас су се Асмин Дурџић и Анели Ахмић суочили очи у очи, а задругари ће имати прилике све да прате у Белој кући. Душица Јаковљевић је задругаре обавестила о новонасталој ситуацији, а онда је настао мук. - Постоји нешто што… »

Вести дана »