Povezane vesti
Izjava Nanelija policiji: "Stefan me uhvatio za vrat i tako me držao"
Sportske.net 21.05.2024
Akter incidenta koji je prethodio trećoj utakmici finalne serije AdmiralBet ABA lige, Džejms Naneli, svoj iskaz dao je policiji, a to je preneo "Sport klub". Podsetimo, došlo je do fizičkog okršaja između košarkaša Partizana Džejmsa Nanelija i… »
Košarkaši Zvezde igrali fudbal na treningu - Lazarević ponovo u akciji VIDEO
B92 21.05.2024
Košarkaši Crvene zvezde igrali su i fudbal na prvom treningu psole završetka ABA lige i osvajanja titule regionalnog šampiona. Košarkaški klub sa Malog Kalemegdana je podelio je snimak sa današnjeg treninga na kojem ekipa Janisa Sferopulosa igra na… »
Poznato šta je Smit rekao u policiji: „Unosili su se jedan drugom u lice, sve dok Lazarević nije…“
Hot sport 21.05.2024
Košarkaš Partizana dao je iskaz o tuči Nanelija i Lazarevića Neko vreme je prošlo otkako se završila finalna serija ABA lige u kojoj je Crvena zvezda slavila protiv Partizana sa 3:0, ali priče o incidentu između igrača ova dva kluba i dalje ne… »
Smit ispričao sve u policiji: Naneli je izgubio ravnotežu, a Lazarević je skočio na njega
B92 21.05.2024
Košarkaš Partizana Džjelin Smit dao je izjavu policiji povodom incidenta između Nanelija i Lazarevića. Džejms Naneli i Stefan Lazarević sukobili su se pre treće utakmice finalne serije ABA lige. Zbog ovog incidenta Željko Obradović je odlučio… »
Naneli je prvi udario Lazarevića! Ali... Ovo je košarkaš Partizana rekao policiji o tuči pred večiti derbi!
Večernje novosti 21.05.2024
Košarkaš Partizana Džejlen Smit dao je iskaz u policiji povodom tuče koja se desila pre trećeg meča finala ABA lige između Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija. Youtube / KK Crvena zvezda "Sportal" je imao uvid u iskaz i preneo ga. - Dok smo se… »
Šta je Naneli ispričao u MUP o tuči sa Lazarevićem? Otkrio kako je došlo do eskalacije sukoba
Nova 21.05.2024
Džejms Naneli je saslušan u policiji zbog tuče sa Stefanom Lazarevićem pre početka trećeg meča finalne serije ABA lige. Tom prilikom je pojasnio kako je, po njegovom viđenju, došlo do tuče i kako je sve počelo. Amerikanac je pojasnio šta se… »
Naneli: Uhvatio me je za vrat, hteo da me udari... Lazarević: Pitao sam ga, on me udario! Onda sam ga uhvatio za vrat...
Sportski žurnal 21.05.2024
Otkriveno šta su Naneli i Lazarević rekli u policiji. Sramotna tuča Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića pred treći meč bacila je ljagu na finalnu seriju ABA lige. Morala je da reaguje policija. Portal Sport klub došao je do izjava košarkaša… »
Lazarevićeva izjava skroz drugačija od Nanelijeve: "Krenuo je da me psuje i udario me u lice"
Sportske.net 21.05.2024
Zbog incidenta koji se prethodio trećoj utakmici finalne serije AdmiralBet ABA lige, Džejms Naneli i Stefan Lazarević bili su u policiji da daju izjave o tome šta se dogodilo u hodniku Beogradske arene. Primetno je da se izjave košarkaša razlikuju… »
Naneli izneo svoju stranu priče: „Lazarević me je držao za vrat, hteo je da me udari, ali instinkt!“
Hot sport 21.05.2024
Naneli je bio na meti osuda, ali niko nije saslušao njegovu stranu priče U javnosti se pojavio iskaz Stefana Lazarevića koji je dao u policiji nakon tuče sa Džejmsom Nanelijem uoči treće utakmice finala ABA lige. Nakon toga Naneli je odlučio da se… »
Lazarević u MUP-u: Prišao sam Naneliju da ga pitam, ali…
Sport klub 21.05.2024
Drugu godinu zaredom akteri "večitog derbija" završavaju u policiji. Posle Filipa Petruševa i Matijasa Lesora, ovog proleća došao je red na Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija. Sport Klub došao je u posed zapisnika o incidentu koji se u nedelju… »
Nanelijeva verzija: What the f_ck was that about last game?
Sport klub 21.05.2024
Drugu godinu zaredom akteri "večitog derbija" završavaju u policiji. Posle Filipa Petruševa i Matijasa Lesora, ovog proleća došao je red na Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija. Sport Klub došao je u posed zapisnika o incidentu koji se u nedelju… »
Šta je Lazarević rekao policiji: "Pitao sam ga, on se izmakao i udario pesnicom"
B92 21.05.2024
Pred treću utakmicu finalne serije ABA lige desio incident između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića. Posle ovog incidenta došlo je do raznih saopštenja iz oba tabora, gde su se mogle čuti različite verzije ovog događaja. Već je bilo mnogo… »
Naneli pričao policiji: "Stefan me je uhvatio za vrat i tako me držao"
B92 21.05.2024
Pred treću utakmicu finalne serije ABA lige desio se incident između Nanelija i Lazarevića. Košarkaš Partizana je igrača Crvene zvezde posle kratke rasprave udario pesnicom u glavu. Posle ovog incidenta usledile su razna saopštenja iz oba tabora… »
Vesti dana »
Mesarović i Glišić preuzeli poslove ministara Momirovića i Vesića
Novi magazin pre 9 minutajoš 53 povezane
Habek: Evropa i Nemačka moraju da traže pregovore sa Trampom kako bi se sprečio trgovinski rat
RTV pre 3 satajoš 33 povezane
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje u Beogradu: Potpisana četiri sporazuma
Euronews pre 34 minutajoš 16 povezanih