Povezane vesti
Era ekskluzivno! Napustio bolnicu pa se oglasio: "Svaka im čast!" Jednu stvar ipak mora da posluša lekare
Mondo 21.05.2024
Nakon operacije bruha i izlaska iz bolnice, oglasio se proslavljeni folker Era Ojdanić. Nakon operacije bruha i izlaska iz bolnice, oglasio se proslavljeni folker Era Ojdanić. Nakon zdravstvenog problema koji je saniran, Era Ojdanić (76) je veoma brzo… »
Era Ojdanić za Telegraf otkrio kako se oseća nakon izlaska iz bolnice: "Niko me tako ne bi dočekao"
Telegraf 21.05.2024
Za nepunih 24h od operacije, pevač je već pušten kući na mirovanje. Pevač Era Ojdanić, 19. maja je po hitnom nalogu primljen u Urgentni centar, zbog zakazane operacije bruha, koju je imao juče, 20. maja u 14:30h. Ekipa našeg portala kontaktirala… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 7 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane