Povezane vesti
Grad sa milion dinara pomaže porodici Jojić iz Kremana čija kuća je izgorela u požaru
Užice oglasna tabla 21.05.2024
Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević sa saradnicima posetila je porodicu Jojić u Kremnima, čija kuća je nedavno izgorela u požaru. Ovom prilikom gradonačelica je saopštila da će grad sa milion dinara pomoći izgradnju nove kuće… »
Izgubili sve u požaru: Porodici Jojić grad Užice dao milion dinara pomoći za izgradnju nove kuće
Kurir 21.05.2024
Grad Užice će sa milion dinara pomoći izgradnju nove kuće petočlane porodice Jojić iz Kremana, čija je kuća nedavno potpuno izgorela u požaru. - Mi smo najpre ponudili pomoć ovoj porodici u vidu smeštaja u samom gradu, ali kako oni ovde žive i… »
Jojići mislili da su ostali bez ičeg, pa im gradonačelnica donela lepe vesti: Grad će pomoći da povrate dom
Telegraf 21.05.2024
Jojićima je nedavno cela kuća izgorela u požaru. Gradonačelnica Užica dr. Jelena Raković Radivojević, sa saradnicima posetila je porodicu Jojić u Kremnima, čija kuća je nedavno izgorela u požaru. Ovom prilikom gradonačelica je saopštila da… »
Grad sa milion dinara pomaže porodici Jojić iz Kremana čija kuća je izgorela u požaru
Glas Zapadne Srbije 21.05.2024
Užice - Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević sa saradnicima posetila je porodicu Jojić u Kremnima, čija kuća je nedavno izgorela u požaru. Ovom prilikom gradonačelica je saopštila da će grad sa milion dinara pomoći izgradnju… »
Grad sa milion dinara pomaže porodici Jojić iz Kremana čija kuća je izgorela u požaru (VIDEO)
Zoom UE 21.05.2024
KREMNA-Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević sa saradnicima posetila je porodicu Jojić u Kremnima, čija kuća je nedavno izgorela u požaru.Gradonačelica je saopštila da će grad sa milion dinara pomoći izgradnju nove kuće za tu… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 3 satajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane