Povezane vesti
UM: „Telekom Srbija“ je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
Nova 21.05.2024
"Telekom Srbija" je izgubio spor koji je sam pokrenuo pred švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštava United media. „Telekom“ je, kako se objašnjava, podneo… »
UM: Telekom Srbija je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
Novi magazin 21.05.2024
Telekom Srbija je izgubio spor koji je sam pokrenuo švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštila je United Media (UM). Telekom je podneo tužbu zbog nelojalne… »
Telekom Srbija je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
N1 Info 21.05.2024
Telekom Srbija je izgubio spor koji je sam pokrenuo švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštila je United Media (UM). Telekom je podneo tužbu zbog nelojalne… »
Vesti dana »
Zelenski odgovorio Trampu na temu izbora u Ukrajini: Spreman sam! Uskoro šaljemo revidirani dokument Americi, od Rusije zavisi
Kurir pre 41 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 32 povezane
Vučič kaže da postoje tri opcije za NIS, kao krajnji rok navodi 15. januar
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih