Povezane vesti
UM: „Telekom Srbija“ je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
Nova 21.05.2024
"Telekom Srbija" je izgubio spor koji je sam pokrenuo pred švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštava United media. „Telekom“ je, kako se objašnjava, podneo… »
UM: Telekom Srbija je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
Novi magazin 21.05.2024
Telekom Srbija je izgubio spor koji je sam pokrenuo švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštila je United Media (UM). Telekom je podneo tužbu zbog nelojalne… »
Telekom Srbija je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
N1 Info 21.05.2024
Telekom Srbija je izgubio spor koji je sam pokrenuo švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštila je United Media (UM). Telekom je podneo tužbu zbog nelojalne… »
Vesti dana »
Na današnji dan: Umro Jakov Ignjatović, rođen Tin Ujević, prvo ograničenje brzine - dve milje na sat
Radio 021 pre 37 minutajoš 2 povezane
Eksplozivna naprava bačena ispred vile vlasnika Industrije mesa „Matijević“ u Herceg Novom
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Francuska je u četvrtfinalu: Paragvaj mučio "trikolore", Mbape presudio
Euronews pre 6 satijoš 5 povezanih
Ušakov: Putin i Tramp razgovarali telefonom oko sat i po, na inicijativu američke strane
Politika pre 6 satijoš 4 povezane