Povezane vesti
UM: „Telekom Srbija“ je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
Nova 21.05.2024
"Telekom Srbija" je izgubio spor koji je sam pokrenuo pred švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštava United media. „Telekom“ je, kako se objašnjava, podneo… »
UM: Telekom Srbija je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
Novi magazin 21.05.2024
Telekom Srbija je izgubio spor koji je sam pokrenuo švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštila je United Media (UM). Telekom je podneo tužbu zbog nelojalne… »
Telekom Srbija je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
N1 Info 21.05.2024
Telekom Srbija je izgubio spor koji je sam pokrenuo švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštila je United Media (UM). Telekom je podneo tužbu zbog nelojalne… »
Vesti dana »

Evropski lideri pozivaju na veći 'pritisak' na Rusiju dok Zelenski odbacuje razmenu teritorija
Slobodna Evropa pre 8 minutajoš 24 povezane

Jokićeva magija zapalila društvene mreže! Ljudi masovno dele spektakularan potez neponovljivog Srbina - Ovo nije košarka, ovo je umetnost!
Kurir pre 24 minutajoš 9 povezanih

Stanje na putevima: Pojačan intenzitet saobraćaja na putevima u Srbiji
Glas Zaječara pre 33 minutajoš 7 povezanih