Povezane vesti
UM: „Telekom Srbija“ je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
Nova 21.05.2024
"Telekom Srbija" je izgubio spor koji je sam pokrenuo pred švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštava United media. „Telekom“ je, kako se objašnjava, podneo… »
UM: Telekom Srbija je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
Novi magazin 21.05.2024
Telekom Srbija je izgubio spor koji je sam pokrenuo švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštila je United Media (UM). Telekom je podneo tužbu zbog nelojalne… »
Telekom Srbija je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
N1 Info 21.05.2024
Telekom Srbija je izgubio spor koji je sam pokrenuo švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštila je United Media (UM). Telekom je podneo tužbu zbog nelojalne… »
Vesti dana »
Vučić čeka sekundarne sankcije za banke: Rusi imaju još 37 dana da reše situaciju sa NIS
Nova pre 18 minutajoš 17 povezanih
Bravo za Gornji Milanovac: Meštani koji ne barataju online platformama mogu svoje objekte legalizovati u seoskim mesnim zajednicama (FOTO)
RINA pre 3 satajoš 31 povezana
‘Pod represijom’ – takav je građanski prostor u Srbiji, prema oceni CIVICUS Monitora
Mašina pre 2 satajoš 17 povezanih