Povezane vesti
UM: „Telekom Srbija“ je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
Nova 21.05.2024
"Telekom Srbija" je izgubio spor koji je sam pokrenuo pred švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštava United media. „Telekom“ je, kako se objašnjava, podneo… »
UM: Telekom Srbija je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
Novi magazin 21.05.2024
Telekom Srbija je izgubio spor koji je sam pokrenuo švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštila je United Media (UM). Telekom je podneo tužbu zbog nelojalne… »
Telekom Srbija je izgubio spor, nikakva zamena teza neće promeniti tu činjenicu
N1 Info 21.05.2024
Telekom Srbija je izgubio spor koji je sam pokrenuo švajcarskim sudom i to je jedina i prava istina, uprkos njihovim pokušajima da zamenom teza u javnosti minimalizuju tu činjenicu, saopštila je United Media (UM). Telekom je podneo tužbu zbog nelojalne… »
Vesti dana »

Upravo na Blic TV Amerika šest puta odložila sankcije NIS-u, Srbe samo brine da li će gorivo poskupeti
Blic pre 24 minutajoš 26 povezanih

U Medveđi bez struje oko 20 odsto korisnika: "Radimo na otklanjanju posledica nevremena
Euronews pre 7 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 2 satajoš 33 povezane