Повезане вести
УМ: „Телеком Србија“ је изгубио спор, никаква замена теза неће променити ту чињеницу
Нова 21.05.2024
"Телеком Србија" је изгубио спор који је сам покренуо пред швајцарским судом и то је једина и права истина, упркос њиховим покушајима да заменом теза у јавности минимализују ту чињеницу, саопштава Унитед медиа. „Телеком“ је… »
УМ: Телеком Србија је изгубио спор, никаква замена теза неће променити ту чињеницу
Нови магазин 21.05.2024
Телеком Србија је изгубио спор који је сам покренуо швајцарским судом и то је једина и права истина, упркос њиховим покушајима да заменом теза у јавности минимализују ту чињеницу, саопштила је Унитед Медиа (УМ). Телеком је… »
Телеком Србија је изгубио спор, никаква замена теза неће променити ту чињеницу
Н1 Инфо 21.05.2024
Телеком Србија је изгубио спор који је сам покренуо швајцарским судом и то је једина и права истина, упркос њиховим покушајима да заменом теза у јавности минимализују ту чињеницу, саопштила је Унитед Медиа (УМ). Телеком је… »
Вести дана »
Држављанин Србије међу троје ухапшених из балканског картела Претреси изведени и на више локација у Србији: Одузет мерцедес и 16 хиљада евра
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана