Повезане вести

УМ: „Телеком Србија“ је изгубио спор, никаква замена теза неће променити ту чињеницу

УМ: „Телеком Србија“ је изгубио спор, никаква замена теза неће променити ту чињеницу

Нова 21.05.2024
"Телеком Србија" је изгубио спор који је сам покренуо пред швајцарским судом и то је једина и права истина, упркос њиховим покушајима да заменом теза у јавности минимализују ту чињеницу, саопштава Унитед медиа. „Телеком“ је… »
УМ: Телеком Србија је изгубио спор, никаква замена теза неће променити ту чињеницу

УМ: Телеком Србија је изгубио спор, никаква замена теза неће променити ту чињеницу

Нови магазин 21.05.2024
Телеком Србија је изгубио спор који је сам покренуо швајцарским судом и то је једина и права истина, упркос њиховим покушајима да заменом теза у јавности минимализују ту чињеницу, саопштила је Унитед Медиа (УМ). Телеком је… »
Телеком Србија је изгубио спор, никаква замена теза неће променити ту чињеницу

Телеком Србија је изгубио спор, никаква замена теза неће променити ту чињеницу

Н1 Инфо 21.05.2024
Телеком Србија је изгубио спор који је сам покренуо швајцарским судом и то је једина и права истина, упркос њиховим покушајима да заменом теза у јавности минимализују ту чињеницу, саопштила је Унитед Медиа (УМ). Телеком је… »

Вести дана »