Povezane vesti
Svedok Smit: Lazarević je pokušao i mene da udari pesnicom
Sport klub 21.05.2024
Drugu godinu zaredom akteri "večitog derbija" završavaju u policiji. Posle Filipa Petruševa i Matijasa Lesora, ovog proleća došao je red na Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija. Sport Klub došao je u posed zapisnika o incidentu koji se u nedelju… »
Šta je Smit rekao u policiji? ''Lazarević je i mene hteo da udari, ali je promašio ''
Sportske.net 21.05.2024
I treći dan se priča i piše o tuči između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića uoči treće utakmice finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige između Partizana i Crvene zvezde. Jedini koji je osim njih dvojice bio prisutan na licu mesta, od… »
Lazarević je pokušao i mene da udari! Smit dao izjavu u policiji zbog tuče u Areni
Mondo 21.05.2024
Džejlin Smit je u policiji dao izjavu o sukobu Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića. Džejlin Smit je u policiji dao izjavu o sukobu Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića. Sukob između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića uoči trećeg meča… »
Smit: Lazarević je i mene hteo da udari
Sportski žurnal 21.05.2024
Plejmejker Partizana dao je izjavu u policiji. Posle Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića izjavu policiji zbog skandalozne tuče pre trećeg meča finala ABA lige dao je i Džejlen Smit. Sportal je preneo šta je kazao plejmejker Partizana: - Dok smo… »
Džejlin Smit dao izjavu u policiji nakon tuče: "Lazarević je uhvatio Nanelija u predelu vrata, a onda..."
Telegraf 21.05.2024
Istakao je da je zatim Amerikanac udario srpskog košarkaša. Nemile scene dogodile su se uoči trećeg duela finala ABA lige u "Beogradskoj areni" gde je došlo do tuče u kojoj su učestvovali Džejms Naneli i Stefan Lazarević. Igrač Zvezde je… »
Ko ovde laže? Isplivale izjave koje su Naneli i Lazarević dali policiji! Evo šta su vinovnici incidenta rekli o skandaloznoj…
Kurir 21.05.2024
Sukob Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija uoči trećeg meča finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde šokirao je čitavu Srbiju. Lazarević i Naneli su se potukli, a i dalje nije utvrđeno šta je prethodilo haosu. Sport klub je… »
Vesti dana »

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 9 satijoš 1 povezana

Konačna borba za finale ABA lige - Partizan dočekuje Dubai, Budućnost želi podvig protiv Zvezde
RTS pre 9 minutajoš 5 povezanih