Povezane vesti

Svedok Smit: Lazarević je pokušao i mene da udari pesnicom

Svedok Smit: Lazarević je pokušao i mene da udari pesnicom

Sport klub 21.05.2024
Drugu godinu zaredom akteri "večitog derbija" završavaju u policiji. Posle Filipa Petruševa i Matijasa Lesora, ovog proleća došao je red na Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija. Sport Klub došao je u posed zapisnika o incidentu koji se u nedelju, na dan… »
Šta je Smit rekao u policiji? ''Lazarević je i mene hteo da udari, ali je promašio ''

Šta je Smit rekao u policiji? ''Lazarević je i mene hteo da udari, ali je promašio ''

Sportske.net 21.05.2024
I treći dan se priča i piše o tuči između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića uoči treće utakmice finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige između Partizana i Crvene zvezde. Jedini koji je osim njih dvojice bio prisutan na licu mesta, od samog… »
Lazarević je pokušao i mene da udari! Smit dao izjavu u policiji zbog tuče u Areni

Lazarević je pokušao i mene da udari! Smit dao izjavu u policiji zbog tuče u Areni

Mondo 21.05.2024
Džejlin Smit je u policiji dao izjavu o sukobu Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića. Džejlin Smit je u policiji dao izjavu o sukobu Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića. Sukob između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića uoči trećeg meča finalne serije… »
Džejlin Smit dao izjavu u policiji nakon tuče: "Lazarević je uhvatio Nanelija u predelu vrata, a onda..."

Džejlin Smit dao izjavu u policiji nakon tuče: "Lazarević je uhvatio Nanelija u predelu vrata, a onda..."

Telegraf 21.05.2024
Istakao je da je zatim Amerikanac udario srpskog košarkaša. Nemile scene dogodile su se uoči trećeg duela finala ABA lige u "Beogradskoj areni" gde je došlo do tuče u kojoj su učestvovali Džejms Naneli i Stefan Lazarević. Igrač Zvezde je pretrpeo… »
Ko ovde laže? Isplivale izjave koje su Naneli i Lazarević dali policiji! Evo šta su vinovnici incidenta rekli o skandaloznoj…

Ko ovde laže? Isplivale izjave koje su Naneli i Lazarević dali policiji! Evo šta su vinovnici incidenta rekli o skandaloznoj…

Kurir 21.05.2024
Sukob Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija uoči trećeg meča finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde šokirao je čitavu Srbiju. Lazarević i Naneli su se potukli, a i dalje nije utvrđeno šta je prethodilo haosu. Sport klub je došao u posed… »

Vesti dana »

Danas oblačno sa kišom, na planinama sneg

Danas oblačno sa kišom, na planinama sneg

Serbian News Media pre 25 minutajoš 29 povezanih
Danas se po gregorijanskom kalendaru obeležava Badnji dan

Danas se po gregorijanskom kalendaru obeležava Badnji dan

Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih
Jokić se ne kaje, trener sve pravda statistikom

Jokić se ne kaje, trener sve pravda statistikom

Sport klub pre 1 satjoš 17 povezanih