Povezane vesti
Hezonja progovorio o "pretnjama" predsednika
Sportski žurnal 21.05.2024
Svi radimo na tome da se saradnja nastavi. Razgovarao sam sa Huanom Karlosom Sančezom i Albertom Ererosom, razmišljamo na isti način, te se nadam da ćemo to uraditi. Ali, sada nije vreme da se tim opretećuje takvim stvarima. Mario Hezonja (29) je u… »
Hezonja: "Da li ostajem u Realu? Nemam pojma, Florentino Perez mi 'preti' u menzi..."
Sportske.net 21.05.2024
Hezonji ugovor ističe za mesec dana, odnosno 30. juna. Na pitanja novinara u Madridu hoće li ostati u klubu nakog tog datuma Hezonja je kratko odgovorio: "Nemam pojma". "Gospodin Florentino Peres (predsednik Real Madrida) mi zapreti svaki puta kada me… »
Hezonja otkrio gde bi voleo da igra sledeće sezone
Sport klub 21.05.2024
Jedno od najatraktivnijih imena na letnjoj košarkaškoj "pijaci" će biti Mario Hezonja. Hrvatskom krilu na kraju sezone ističe ugovor sa Real Madridom, a nedavno se u medijima na Iberijskom poluostvru pojavila informacija da mu Barselona nudi bogatiji… »
Hezonju navijači zovu u Partizan, on opsovao pa otkrio: „Florentino Perez mi preti…“
Nova 21.05.2024
Mario Hezonja, košarkaš Real Madrida, već duže predstavlja igrača kog bi navijači Partizana želeli da vide u crno-belom dresu, navodno je zainteresovan i Panatinaikos, ali i u "kraljevskom klubu" pokušavaju da sjajnog košarkaša zadrže u svojim… »
Hezonja o svojoj budućnosti: "Nemam j***nu ideju"
B92 21.05.2024
Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja izjavio je da još uvek nema predstavu šta će se dešavati sa njegovom karijerom u budućnosi. Hrvatskom košarkašu ugovor sa "kraljevskim klubom" ističe na kraju sezone, pa je pitanje svih pitanja da li će… »
Vesti dana »
BLOG: Protest u Novom Sadu, aplauz za gimnazijalce, ignorisanje „zida“ SNS članova
N1 Info pre 19 minutajoš 23 povezane
Palo pola metra snega, najveća visina na ovoj srpskoj lepotici: Evo preti li našoj zemlji nova snežna oluja
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane
Ruski dronovi brujali i noćas nad ukrajinom: Izvršeni napadi širom zemlje, ima mrtvih i ranjenih!
Kurir pre 13 minutajoš 15 povezanih
Košarkaši Šarlota poraženi od Atlante, Micić ubacio 15 poena (video)
Politika pre 3 satajoš 16 povezanih
Vučević u Trebinju: Srbija se, za razliku od nekih drugih, bavi izgradnjom i povezivanjem
Beta pre 43 minutajoš 10 povezanih