Povezane vesti
Savo Manojlović predstavio svoj tim i program za Beograd
Insajder 21.05.2024
Kandidat za gradonačelnika liste "I ja sam Beograd - Kreni promeni" Savo Manojlović predstavio je danas predizborni spot i savetničko-ekspertski tim za Beograd. Manojlović je na konferenciji za novinare rekao da su u timu Marina Pavlić, koja je… »
Savo Manojlović predstavio svoj tim i program za Beograd
Blic 21.05.2024
Kandidat za gradonačelnika liste "I ja sam Beograd - Kreni promeni" Savo Manojlović predstavio je danas predizborni spot i savetničko-ekspertski tim za Beograd. Manojlović je na konferenciji za novinare rekao da su u timu Marina Pavlić, koja je… »
Savo Manojlović predstavio tim i program za Beograd
Euronews 21.05.2024
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Profesori niškog univerziteta obustavljaju rad i pridružuju se studentskim zahtevima: Apel nastavnicima da „ne izdaju svoj poziv“
Nova pre 20 minutajoš 60 povezanih
Na plenumu dela univerzitetskih profesora u Nišu doneta odluka o protestnoj obustavi rada
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Podignuta optužnica protiv pripadnika Vojske Srbije, zbog nesreće u kojoj je poginulo pet osoba, među kojima troje dece
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih