Повезане вести

Будим се пре свитања и гајим прасиће! Вељко о животу у Тителу: Људи су хладни, гледају своја посла

Будим се пре свитања и гајим прасиће! Вељко о животу у Тителу: Људи су хладни, гледају своја посла

Мондо 21.05.2024
Вељко Ражнатовић открио је како изгледа његов живот у Тителу. Вељко Ражнатовић открио је како изгледа његов живот у Тителу. Млади боксер и син Светлане Цеце Ражнатовић, Вељко Ражнатовић недавно је био гост једног подкаста у… »
"Будим се пре зоре и узгајам прасиће": Вељко Ражнатовић о сточарском бизнису и животу у Тителу: "То је била Богданина…

"Будим се пре зоре и узгајам прасиће": Вељко Ражнатовић о сточарском бизнису и животу у Тителу: "То је била Богданина…

Блиц 21.05.2024
Вељко Ражнатовић син највеће балканске звезде Светлане Цеце Ражнатовић, са супругом Богданом и синовима Жељком, Крстаном и Исаијом живи у Тителу, родном месту своје жене. Вељко Ражнатовић, поред тога што се бави боксом, има… »
Вељко Ражнатовић открио од чега зарађује у Тителу: "Таст гаји пилиће, а ја прасиће, имам своју фарму"

Вељко Ражнатовић открио од чега зарађује у Тителу: "Таст гаји пилиће, а ја прасиће, имам своју фарму"

Телеграф 21.05.2024
Проговорио је и о комшијама. Откако је упознао супругу Богдану Ражнатовић, Вељко Ражнатовић живео је на релацији Београд - Тител. Ипак, када су се венчали, боксер је одлучио да се пресели код тазбине. Вељко и Богдана уживају у… »

Вести дана »