Povezane vesti
Srbi nisu genocidan narod
Politika 21.05.2024
Osvanula poruka na kuli „Beograd” u bojama srpske trobojke. Na kuli „ Beograd” večeras se pojavila snažna podrška borbi predsednika Vučića koji boravi u Njujorku i pokušava da ospori rezoluciju o genocidu u Srebrenici. Na kuli, 168 metara… »
Poslata je poruka: Srbija nije genocidna VIDEO
B92 21.05.2024
Kula Skajlajn u Beogradu večeras je zasijala u bojama srpske zastave, u znak podrške borbi naše zemlje u Ujedinjenim nacijama. Na Kuli Beograd večeras se pojavila snažna poruka: "Mi nismo genocidan narod! Pamtimo! Ponosna Srbija i Srpska", piše na… »
Srbi nisu genocidan narod: Snažna poruka na Kuli Beograd (video)
Večernje novosti 21.05.2024
NA Kuli Beograd objavljena je jasna poruka da Srbi nisu genocidan narod. Foto: I. Marinković - Pamtimo - ponosne Srbija i Srpska - nismo genocidan narod - piše na Kuli Beograd koja je u bojama srpske trobojke. Takođe, u bojama zastave večeras svetli i… »
Srbi nisu genocidan narod Osvanula poruka na kuli "Beograd" u bojama srpske trobojke
Alo 21.05.2024
Na kuli "Beograd" večeras je osvanula podrška borbi predsednika Vučića koji boravi u Njujorku i pokušava da ospori rezoluciju o genocidu u Srebrenici. Na kuli je objavljena poruka da Srbi nisu genocidan narod uz boje srpske trobojke. U četvrtak… »
Mi nismo genocidan narod! Pamtimo! Moćna poruka sa Kule Beograd obilazi svet (foto)
Kurir 21.05.2024
Na Kuli Beograd večeras se pojavila moćna poruka: "Mi nismo genocidan narod! Pamtimo! Ponosna Srbija i Srpska"! Nema sumnje da će ovu poruku, osim Beograđana, videti i mnogi širom sveta... Sve do Njujorka. 00:23 Srbi nisu genocidan narod: Poruka sa… »
Vučić iz Njujorka: Naš narod nije genocidan, otvarate Pandorinu kutiju
Politika 21.05.2024
NjUJORK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je iz Njujorka da Srbi nisu genocidan narod i dodao da smo slabiji mnogo, ali da će uzvratiti svaki udarac jer Srbija brani svoj obraz i slobodu. „Ako ja pitam ove ljude ovde, zbog čega se… »
Vesti dana »
Kfor: potvrdio: Priština tražila ovlašćenje za "eventualno" slanje KBS na sever - nismo dozvolili
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Vremenska prognoza za 2. decembar: Temperatura neće prelaziti 8 stepeni, evo gde se očekuje kiša i sneg
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih