Повезане вести

Срби нису геноцидан народ

Срби нису геноцидан народ

Политика 21.05.2024
Осванула порука на кули „Београд” у бојама српске тробојке. На кули „ Београд” вечерас се појавила снажна подршка борби председника Вучића који борави у Њујорку и покушава да оспори резолуцију о геноциду у Сребреници. На кули… »
Послата је порука: Србија није геноцидна ВИДЕО

Послата је порука: Србија није геноцидна ВИДЕО

Б92 21.05.2024
Кула Скајлајн у Београду вечерас је засијала у бојама српске заставе, у знак подршке борби наше земље у Уједињеним нацијама. На Кули Београд вечерас се појавила снажна порука: "Ми нисмо геноцидан народ! Памтимо! Поносна Србија… »
Срби нису геноцидан народ: Снажна порука на Кули Београд (видео)

Срби нису геноцидан народ: Снажна порука на Кули Београд (видео)

Вечерње новости 21.05.2024
НА Кули Београд објављена је јасна порука да Срби нису геноцидан народ. Фото: И. Маринковић - Памтимо - поносне Србија и Српска - нисмо геноцидан народ - пише на Кули Београд која је у бојама српске тробојке. Такође, у бојама… »
Ми нисмо геноцидан народ! Памтимо! Моћна порука са Куле Београд обилази свет (фото)

Ми нисмо геноцидан народ! Памтимо! Моћна порука са Куле Београд обилази свет (фото)

Курир 21.05.2024
На Кули Београд вечерас се појавила моћна порука: "Ми нисмо геноцидан народ! Памтимо! Поносна Србија и Српска"! Нема сумње да ће ову поруку, осим Београђана, видети и многи широм света... Све до Њујорка. 00:23 Срби нису… »
Срби нису геноцидан народ Осванула порука на кули "Београд" у бојама српске тробојке

Срби нису геноцидан народ Осванула порука на кули "Београд" у бојама српске тробојке

Ало 21.05.2024
На кули "Београд" вечерас је осванула подршка борби председника Вучића који борави у Њујорку и покушава да оспори резолуцију о геноциду у Сребреници. На кули је објављена порука да Срби нису геноцидан народ уз боје српске… »
Вучић из Њујорка: Наш народ није геноцидан, отварате Пандорину кутију

Вучић из Њујорка: Наш народ није геноцидан, отварате Пандорину кутију

Политика 21.05.2024
ЊУЈОРК – Председник Србије Александар Вучић поручио је из Њујорка да Срби нису геноцидан народ и додао да смо слабији много, али да ће узвратити сваки ударац јер Србија брани свој образ и слободу. „Ако ја питам ове људе овде… »

Вести дана »