Повезане вести
Срби нису геноцидан народ
Политика 21.05.2024
Осванула порука на кули „Београд” у бојама српске тробојке. На кули „ Београд” вечерас се појавила снажна подршка борби председника Вучића који борави у Њујорку и покушава да оспори резолуцију о геноциду у Сребреници. На кули… »
Послата је порука: Србија није геноцидна ВИДЕО
Б92 21.05.2024
Кула Скајлајн у Београду вечерас је засијала у бојама српске заставе, у знак подршке борби наше земље у Уједињеним нацијама. На Кули Београд вечерас се појавила снажна порука: "Ми нисмо геноцидан народ! Памтимо! Поносна Србија… »
Срби нису геноцидан народ: Снажна порука на Кули Београд (видео)
Вечерње новости 21.05.2024
НА Кули Београд објављена је јасна порука да Срби нису геноцидан народ. Фото: И. Маринковић - Памтимо - поносне Србија и Српска - нисмо геноцидан народ - пише на Кули Београд која је у бојама српске тробојке. Такође, у бојама… »
Ми нисмо геноцидан народ! Памтимо! Моћна порука са Куле Београд обилази свет (фото)
Курир 21.05.2024
На Кули Београд вечерас се појавила моћна порука: "Ми нисмо геноцидан народ! Памтимо! Поносна Србија и Српска"! Нема сумње да ће ову поруку, осим Београђана, видети и многи широм света... Све до Њујорка. 00:23 Срби нису… »
Срби нису геноцидан народ Осванула порука на кули "Београд" у бојама српске тробојке
Ало 21.05.2024
На кули "Београд" вечерас је осванула подршка борби председника Вучића који борави у Њујорку и покушава да оспори резолуцију о геноциду у Сребреници. На кули је објављена порука да Срби нису геноцидан народ уз боје српске… »
Вучић из Њујорка: Наш народ није геноцидан, отварате Пандорину кутију
Политика 21.05.2024
ЊУЈОРК – Председник Србије Александар Вучић поручио је из Њујорка да Срби нису геноцидан народ и додао да смо слабији много, али да ће узвратити сваки ударац јер Србија брани свој образ и слободу. „Ако ја питам ове људе овде… »
Вести дана »
Скупови синдиката у Београду на Међународни празник рада: У фокусу бољи услови рада и веће зараде
Еуроневс пре 3 сатајош 41 повезана
Марта Кос говори једно, ЕК друго: Обуставља ли Брисел финансијску подршку Србији?
Спутник пре 2 сатајош 23 повезане
Без коментара: Бела кућа ћути о иранском предлогу за мир
Вечерње новости пре 48 минутајош 43 повезане
Одржан помен Србима страдалим у "Бљеску" Каран: То је ратни злочин (видео, фото)
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних
Тинејџери хитно превезени у Ургентни центар: Напили се на Ади Циганлији, пали и повредили главу
Б92 пре 4 сатијош 52 повезане