Povezane vesti
Vučić se sastao sa stalnim predstavnikom NR Kine FOTO
B92 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sinoć u Njujorku sa stalnim predstavnikom Narodne Republike Kine pri Ujedinjenim nacijama Fu Congom. "Odlična večera u čast stalnog predstavnika Narodne Republike Kine pri UN Fu Conga. Sadržaj, ovog puta… »
Vučić: Zamolio sam ambasadora Kalek Muhameda da Egipat podrži Srbiju u gs UN
Telegraf 22.05.2024
Predsednik Vučić se prethodno u Njujorku danas sastao sa stalnim predstavnikom Ruske Federacije pri UN Vasilijem Nebenzjom, stalnim predstavnikom Sent Lucije Menisom Rambali i stalnim predstavnikom Sent Vinsenta i Grenadina Ingom Rondom King. Predsednik… »
Predsednik Vučić se sastao sa stalnim predstavnikom Egipta pri UN
Telegraf 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Njujorku sa stalnim predstavnikom Arapske Republike Egipat pri UN Osamom Muhamedom Abdel Kalek Muhamedom. Prethodno, predsednik Vučić se sastao sa stalnim predstavnikom Ruske Federacije pri UN… »
Vesti dana »
Vučić: Ne mogu da govorim ko će kupiti ruski udeo u NIS-u dok to ne bude poslato OFAC-u
Beta pre 16 minutajoš 40 povezanih
„Obavestili su me 19. decembra da dolaze 23. januara“: Brnabić potvrdila da je, ipak, bila informisana o dolasku misije Evropskog parlamenta
Nova pre 6 minutajoš 57 povezanih
"Važne su posete koje se najave" Brnabić: Poseta poslanika Evropskog parlamenta nije preterano bitna
Blic pre 3 satajoš 14 povezanih
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 26 minutajoš 3 povezane
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 45 minutajoš 45 povezanih