Повезане вести
"Нећемо ћутати, борићемо се за истину и нико нас неће зауставити" Вучић у Њујорку: Зашто не почнемо с оним што је учињено…
Курир 22.05.2024
У седишту Уједињених нација одржана је панел дискусија "Ми говоримо, јер они не могу - гласови које треба чути", на којој су жртве рата у Босни и Херцеговини изнеле своја сведочења. Скупу су присуствовали председник Србије… »
„Ми говоримо, јер они не могу” – Срби који су доживели злочине сведоче у Уједињеним нацијама
Политика 22.05.2024
У седишту Уједињених нација у Њујорку у току је панел дискусија на којој говоре жртве и сведоци рата у Босни и Херцеговини, а присуствује и председник Србије Александар Вучић. Панел је почео минутом ћутања за жртве рата у БиХ… »
Вучић: Истина није једнострана, резолуција ће жртвама ставити жиг на чело
Политика 22.05.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас на панел дискусији у седишту УН у Њујорку, на којој су говориле жртве и сведоци рата у Босни и Херцеговини, да они сведоче о томе шта се догодило пре 30 година и да истина није… »
Председник Вучић на панелу у Њујорку: Жртве рата у БиХ износе сведочења, говорили: Душка, Светлана, Ранко, Дијана и…
Дневник 22.05.2024
У седишту Уједињених нација одржава се панел дискусија "Ми говоримо, јер они не могу - гласови које треба чути", на којој жртве рата у Босни и Херцеговини износе своја сведочења. Скупу присуствују председник Србије Александар… »
Вучић на панелу у Њујорку: Србија никада није ћутала, ми нисмо ћутали о страшним догађајима у Сребреници
Телеграф 22.05.2024
"Хвала свима што сте дошли овде да сведочите. Ово је само група људи која живи у САД. Ми нисмо довели на стотине и хиљаде људи српског порекла из Босне и Србије", каже Вучић. Председник Србије Александар Вучић поручио је данас… »
Снажна Вучићева порука из Њујорка: Нећемо ћутати! Борићемо се за истину, нико нас неће зауставити ВИДЕО
Б92 22.05.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се на панел-дискусији "Ми говоримо, јер они не могу - гласови које треба чути", на којој су жртве рата у Босни и Херцеговини изнеле своја сведочења. "Хвала свима што сте дошли овде да… »
Вучић у УН: Немци нам поручили да се суочимо са резолуцијом онако како нам је буду дали: Шта ћете ви да урадите пошто отворите…
Блиц 22.05.2024
У Њујорку се данас, у организацији Сталне мисије Републике Србије при Уједињеним нацијама, одржава панел дискусија „Ми говоримо, јер они не могу - гласови које треба чути“- сведочанства сведока и жртава рата у БиХ. Вучић је… »
Дан пред гласање о резолуцији о Сребреници у ГС УН: Шта знамо о документу који је изазвао бројне полемике у региону?
Еуроневс 22.05.2024
Резолуција о Сребреници која ће се сутра наћи на двевном реду Генералне скупштине УН већ дуго је једна од главних тема у региону. Гласање је већ неколико пута одлагано, а државе ће се коначно о предложеном тексту изјаснити на… »
Ми говоримо, јер они не могу – Срби који су доживели злочине сведочили у УН
РТС 22.05.2024
У Уједињеним нацијама одржан је панел "Ми говоримо, јер они не могу - гласови који се чују", на којем су говорили Срби који су доживели или су били сведоци злочина у претходним деценијама. Извештај Бојане Млађеновић из Њујорка… »
Вучић: Србија није никада ћутала о дешавањима у Сребреници
Нови магазин 22.05.2024
Председник Србије Александар Вучић који се од уторка налази у Њујорку, где ће сутра у Генералној скупштини УН бити гласање о нацрту резолуције о Сребреници, изјавио је данас да Србија никада није ћутала о страшним догађајима… »
Вучић "оголио немце", па упитао европљане и друге: Шта ћете онда, драги пријатељи!?
Правда 22.05.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се у Њујорку на панелу "Ми говоримо, јер они не могу - гласови које треба чути" на којем су говорили Срби који су доживели или су сведоци злочина. - Наш стални представник овде је желео… »
Вучић: Истина није једнострана, резолуција ће жртвама ставити жиг на чело
Инсајдер 22.05.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је у среду 22. маја, на панел дискусији у седишту УН у Њујорку, на којој су говориле жртве и сведоци рата у БиХ, да они сведоче о томе шта се догодило пре 30 година и да истина није… »
Потресно сведочење Душке Станић пред УН: "Опростили смо се од тате, не знајуц́и да ли ц́емо се икада више видети"
Еуроневс 22.05.2024
Душка Станић, жртва рата у БиХ, рекла је данас да ниједно дете не би требало да прође кроз страхоте рата које је она доживела. "Имала сам осам година када је избио рат у бившој Југославији. Живела сам са мајком, оцем и две сестре… »
Вучић на панелу УН: Истина није једнострана, резолуција о Сребреници ће жртвама ставити жиг на чело
Еуроневс 22.05.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас на панел дискусији у седишту УН у Њујорку, на којој су говориле жртве и сведоци рата у БиХ, да они сведоче о томе шта се догодило пре 30 година и да истина није једнострана и… »
Панел у УН: “Ми говоримо, јер они не могу – гласови које треба чути”
Вести онлине 22.05.2024
У Уједињеним нацијама одржан је панел “Ми говоримо, јер они не могу – гласови које треба чути”, сведочанство сведока и жртава рата у БиХ, на којем говоре Срби који су доживели или су сведоци злочина. Скупу су присуствовали и… »
Парадокс је што ће Немачка говорити о геноциду
Политика 22.05.2024
Они се Богу моле да ја погинем, а ја се молим за нашу Србију, различите су светиње којима се молимо, они за моју смрт, а ја за живот Србије, поручио је председник уочи седнице ГС УН о Сребреници. Радимо свој посао, колико… »
Вучић позвао Грчку да буде уздржана током гласања о резолуцији о Сребреници
Н1 Инфо 22.05.2024
Председник Србије Александар Вучић позвао је Грчку да буде уздржана приликом гласања о резолуцији о Сребреници у Генералној скупштини Уједињених нација. „Појавила се вест као да је сигурно да ће Грчка гласати за резолуцију, ја… »
Вучић: "Молим нашу грчку браћу да покажу колико поштују српске пријатеље и буду уздржани" (видео)
Блиц 21.05.2024
Председник Србије Александар Вучић борави у Њујорку где ће у четвртак, 23. маја, присуствовати седници Генералне скупштине УН на којој ће се разматрати предлог резолуције о Сребреници. Вучић је на свом "Инстаграм" налогу… »
Вести дана »

Извучени добитници игре "Узми рачун и победи" Ево ко је добио електрични аутомобил и дуплекс
Дневник пре 1 сатјош 23 повезане

уживо Партизан - Црвена звезда 0:2: Радоњић увећао предност шампиону
Еуроневс пре 7 минутајош 59 повезаних

Адриана Вилагош осма у финалу бацања копља на СП у Токију; контроверза у мушкој штафети 4кс400м
Наслови.аи пре 1 сатјош 67 повезаних