Povezane vesti
"Nećemo ćutati, borićemo se za istinu i niko nas neće zaustaviti" Vučić u Njujorku: Zašto ne počnemo s onim što je učinjeno…
Kurir 22.05.2024
U sedištu Ujedinjenih nacija održana je panel diskusija "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti", na kojoj su žrtve rata u Bosni i Hercegovini iznele svoja svedočenja. Skupu su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar… »
„Mi govorimo, jer oni ne mogu” – Srbi koji su doživeli zločine svedoče u Ujedinjenim nacijama
Politika 22.05.2024
U sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku u toku je panel diskusija na kojoj govore žrtve i svedoci rata u Bosni i Hercegovini, a prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Panel je počeo minutom ćutanja za žrtve rata u BiH. Panel diskusiju na temu… »
Vučić: Istina nije jednostrana, rezolucija će žrtvama staviti žig na čelo
Politika 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na panel diskusiji u sedištu UN u Njujorku, na kojoj su govorile žrtve i svedoci rata u Bosni i Hercegovini, da oni svedoče o tome šta se dogodilo pre 30 godina i da istina nije jednostrana, kao i da će… »
Predsednik Vučić na panelu u Njujorku: Žrtve rata u BiH iznose svedočenja, govorili: Duška, Svetlana, Ranko, Dijana i…
Dnevnik 22.05.2024
U sedištu Ujedinjenih nacija održava se panel diskusija "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti", na kojoj žrtve rata u Bosni i Hercegovini iznose svoja svedočenja. Skupu prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih… »
Vučić na panelu u Njujorku: Srbija nikada nije ćutala, mi nismo ćutali o strašnim događajima u Srebrenici
Telegraf 22.05.2024
"Hvala svima što ste došli ovde da svedočite. Ovo je samo grupa ljudi koja živi u SAD. Mi nismo doveli na stotine i hiljade ljudi srpskog porekla iz Bosne i Srbije", kaže Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na panel diskusiji u… »
Snažna Vučićeva poruka iz Njujorka: Nećemo ćutati! Borićemo se za istinu, niko nas neće zaustaviti VIDEO
B92 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na panel-diskusiji "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti", na kojoj su žrtve rata u Bosni i Hercegovini iznele svoja svedočenja. "Hvala svima što ste došli ovde da svedočite. Ovo je samo… »
Vučić u UN: Nemci nam poručili da se suočimo sa rezolucijom onako kako nam je budu dali: Šta ćete vi da uradite pošto otvorite…
Blic 22.05.2024
U Njujorku se danas, u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama, održava panel diskusija „Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti“- svedočanstva svedoka i žrtava rata u BiH. Vučić je rekao da istina nije… »
Mi govorimo, jer oni ne mogu – Srbi koji su doživeli zločine svedočili u UN
RTS 22.05.2024
U Ujedinjenim nacijama održan je panel "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koji se čuju", na kojem su govorili Srbi koji su doživeli ili su bili svedoci zločina u prethodnim decenijama. Izveštaj Bojane Mlađenović iz Njujorka Vučić: Duboko sam dirnut… »
Dan pred glasanje o rezoluciji o Srebrenici u GS UN: Šta znamo o dokumentu koji je izazvao brojne polemike u regionu?
Euronews 22.05.2024
Rezolucija o Srebrenici koja će se sutra naći na dvevnom redu Generalne skupštine UN već dugo je jedna od glavnih tema u regionu. Glasanje je već nekoliko puta odlagano, a države će se konačno o predloženom tekstu izjasniti na sutrašnjem zasedanju. Tim… »
Vučić: Srbija nije nikada ćutala o dešavanjima u Srebrenici
Novi magazin 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji se od utorka nalazi u Njujorku, gde će sutra u Generalnoj skupštini UN biti glasanje o nacrtu rezolucije o Srebrenici, izjavio je danas da Srbija nikada nije ćutala o strašnim događajima koji su se dogodili u… »
Vučić "ogolio nemce", pa upitao evropljane i druge: Šta ćete onda, dragi prijatelji!?
Pravda 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se u Njujorku na panelu "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti" na kojem su govorili Srbi koji su doživeli ili su svedoci zločina. - Naš stalni predstavnik ovde je želeo da razgovara sa Nemcima… »
Vučić: Istina nije jednostrana, rezolucija će žrtvama staviti žig na čelo
Insajder 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u sredu 22. maja, na panel diskusiji u sedištu UN u Njujorku, na kojoj su govorile žrtve i svedoci rata u BiH, da oni svedoče o tome šta se dogodilo pre 30 godina i da istina nije jednostrana, kao i da će im… »
Potresno svedočenje Duške Stanić pred UN: "Oprostili smo se od tate, ne znajući da li ćemo se ikada više videti"
Euronews 22.05.2024
Duška Stanić, žrtva rata u BiH, rekla je danas da nijedno dete ne bi trebalo da prođe kroz strahote rata koje je ona doživela. "Imala sam osam godina kada je izbio rat u bivšoj Jugoslaviji. Živela sam sa majkom, ocem i dve sestre u malom selu Duvno u… »
Vučić na panelu UN: Istina nije jednostrana, rezolucija o Srebrenici će žrtvama staviti žig na čelo
Euronews 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na panel diskusiji u sedištu UN u Njujorku, na kojoj su govorile žrtve i svedoci rata u BiH, da oni svedoče o tome šta se dogodilo pre 30 godina i da istina nije jednostrana i da nikada nije ni bila… »
Panel u UN: “Mi govorimo, jer oni ne mogu – glasovi koje treba čuti”
Vesti online 22.05.2024
U Ujedinjenim nacijama održan je panel “Mi govorimo, jer oni ne mogu – glasovi koje treba čuti”, svedočanstvo svedoka i žrtava rata u BiH, na kojem govore Srbi koji su doživeli ili su svedoci zločina. Skupu su prisustvovali i predsednik Srbije Aleksandar… »
Paradoks je što će Nemačka govoriti o genocidu
Politika 22.05.2024
Oni se Bogu mole da ja poginem, a ja se molim za našu Srbiju, različite su svetinje kojima se molimo, oni za moju smrt, a ja za život Srbije, poručio je predsednik uoči sednice GS UN o Srebrenici. Radimo svoj posao, koliko možemo, uprkos svim teškoćama i… »
Vučić pozvao Grčku da bude uzdržana tokom glasanja o rezoluciji o Srebrenici
N1 Info 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Grčku da bude uzdržana prilikom glasanja o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija. „Pojavila se vest kao da je sigurno da će Grčka glasati za rezoluciju, ja ne verujem u to, ja… »
Vučić: "Molim našu grčku braću da pokažu koliko poštuju srpske prijatelje i budu uzdržani" (video)
Blic 21.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Njujorku gde će u četvrtak, 23. maja, prisustvovati sednici Generalne skupštine UN na kojoj će se razmatrati predlog rezolucije o Srebrenici. Vučić je na svom "Instagram" nalogu "budućnostsrbijeav" podelio… »
Vesti dana »

Zbor roditelja V beogradske gimazije: Nastavnički kadar desetkovan, nov protest u ponedeljak ujutro
Beta pre 47 minutajoš 1 povezana

Tinejdžer iz Doboja hteo da spase koze, pa nagazio na minu i poginuo! Oglasila se slomljena majka: "Celog ga je raznelo, na isti način stradao i njegov otac"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Srbija uz mnogo problema, ali uz dominantnog Jokića slavila protiv domaćina
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Protest ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Ulica ispred blokirana za saobraćaj (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana