Povezane vesti
"Sva sam upeglana, izbotoksirana, napred-nazad sve" Anči pričala da je osigurala sve što je operisala, a onda šok priznanje
Kurir 22.05.2024
Andrijana Anči Dabetić, bivša mis Jugoslavije i pevačica, izjavom da je osigurala sve što je operisala izazvala je veliku pažnju. - Minić jeste bio moj zaštitni znak, ali naravno i Sneki i Brena imaju dobre noge. Tada kada sam bila mlada je priličilo da… »
(Paparaco) "vidi se da sam upeglana, napred, nazad, sve": Uhvatili smo pevačicu koja je osigurala sve plastične operacije: Evo…
Blic 22.05.2024
Pevačica Andrijana Anči Dabetić i nekadašnja mis Jugoslavije nikad nije krila da je radila na svom fizičkom izgledu i da se podvrgla operacijama kako bi izgledala još bolje. Paparaco "Blica" je pevačicu uhvatio u jednom šoping centru u Beogradu u skroz… »
Vesti dana »
Kraj toplotnog talasa: Osetniji pad temperature od četvrtka, u većini mesta ispod 30 stepeni
Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 30 povezanih
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
Velike promene u gradskom prevozu: Osim Terazija i Bulevara kralja Aleksandra, radovi u još 3 važne ulice, evo svih izmena, detaljno
Blic pre 5 satijoš 32 povezane
Srbija centar: Brnabić potura Skupštinu da uradi prljav posao za SNS i Vučića oko REM-a
N1 Info pre 1 minutjoš 25 povezanih