Povezane vesti
„Makni tu kafu i sad ćeš imati 20 odsto manju platu zbog ovoga“: Nada Obrić je služavku kaznila jer je prekršila njeno važno…
Nova 22.05.2024
Nada Obrić ispričala je jednom prilikom anegdotu iz svog doma kada je smanjila platu služavki iz neobičnog razloga. „Primila sam jednu ženu koja radi kod mene i odmah sam joj rekla: ‘Da se nešto dogovorimo. Osnovno što moraš da zapamtiš jeste da ujutru… »
"Aman, ženska glavo! Od sutra imaš 20 odsto manju platu": Naša pevačica pobesnela na kućnu pomoćnicu, zbog onog što je uradila…
Blic 21.05.2024
Pevačica Nada Obrić svojevremeno je ispričala da je svojoj kućnoj pomoćnici jednom prilikom smanjila platu. Kako je pevačica tada navela, u njenoj kući postojala su određena pravila koja kućna pomoćnica nije ispoštovala. - Primila sam jednu ženu koja… »
Vesti dana »

Reditelj Nikola Ljuca: Besan sam zbog imenovanja Bokana - to je pritisak i nekontrolisano ludilo vlasti
N1 Info pre 18 minutajoš 17 povezanih

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage u slučaju pada nadstrešnice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 19 povezanih

Zelenski imenovao novog komandanta kopnenih snaga; IAEA: Zaporožje ne može ponovo da počne sa radom
RTS pre 42 minutajoš 21 povezana

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih

"Niko ih ne pritiska, moraju sami da donesu odluku": Konačno poznato kada će Amerika saopštiti da li napada Iran
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih