Povezane vesti
Pevač doživeo dramu na naplatnoj rampi! Auto mu oštećen, policija odmah reagovala: Pažnja!!! Pažljivo slušaj i čitaj! (video)…
Kurir 22.05.2024
Pevač Renato Henc pokazao je šta mu se desilo na naplatnoj rampi. Naime, nakon što nije očitan tag, rampa se pala na njegov automobil. Policija je odmah reagovala, a pevač je na Instagramu pokazao šta se desilo. - Evo sam na naplatnoj rampi, rampa mi je… »
(Video) Pevač doživeo dramu na naplatnoj rampi: Pokazao šta mu se desilo, policija odmah reagovala: "Lepota od života"
Blic 21.05.2024
Pevač Renato Henc pokazao je šta mu se desilo na naplatnoj rampi. Naime, nakon što nije očitan tag, rampa se obrušila na njegov automobil. Policija je odmah reagovala, a pevač je na Instagramu pokazao šta se desilo. - Evo sam na naplatnoj rampi, rampa mi… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge Novi Sad-Kelebija posledica rada tužilaca, a ne igrokaz
N1 Info pre 1 satjoš 76 povezanih

Masovno trovanje hranom, dvoje dece i dvoje odraslih hospitalizovano
Stav.life pre 1 satjoš 28 povezanih

Vučić u Banstolu: Obilazi porodicu Radan, koja je proterana u akciji "Oluja"
Euronews pre 6 minutajoš 41 povezana

(Video) Počelo snažno nevreme u Srbiji: Tuče jak grad, celo dvorište se zabelelo, jak pljusak paralisao auto-put Miloš Veliki: Ovaj deo zemlje je prvi na udaru oluje
Blic pre 26 minutajoš 48 povezanih

Selektor juniora Srbije: "Ljudi vole Zvezdu i Partizan sa strancima, pa pitaju gde su nam deca..."
Sportske.net pre 26 minutajoš 39 povezanih