Povezane vesti

„Jedem samo ono što sam uzgajam „ Veljko Ražnatović uložio 50.000 evra u svoj biznis; Ne nedostaje mu Beograd, uživa…

„Jedem samo ono što sam uzgajam „ Veljko Ražnatović uložio 50.000 evra u svoj biznis; Ne nedostaje mu Beograd, uživa…

Dnevnik 22.05.2024
Bokser i sin najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, rodnom mestu svoje žene. Veljko Ražnatović, osim toga što se bavi boksom, ima i svoj biznis sa… »
(Video) Bazen u dvorištu, teretana i dva poljoprivredna objekta: Evo kako izgleda stočarski raj u kom živi Veljko…

(Video) Bazen u dvorištu, teretana i dva poljoprivredna objekta: Evo kako izgleda stočarski raj u kom živi Veljko…

Blic 22.05.2024
Sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom Ražnatović i sinovima, Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, gde ima svoj biznis sa prasićima. Naime, Veljko Ražnatović, odlučio se za uzgoj… »
Jedno drugom bili najveća podrška! Veljko priznao sve o odnosu sa sestrom: Moja komunikacija sa Anastasijom više nije ista

Jedno drugom bili najveća podrška! Veljko priznao sve o odnosu sa sestrom: Moja komunikacija sa Anastasijom više nije ista

Kurir 22.05.2024
Veljko i Anastasija, deca Svetlane Cece Ražnatović, odrasli su usmereni jedno na drugo. Kao dve godine stariji brat čuvao je i pazio mlađu sestru, a i ona je vodila računa o njemu. Čak je i Anastasija zaslužna što je Veljko upoznao Bogdanu koja je… »
Veljko priznao sve o odnosu sa anastasijom! Otkrio koliko često se čuju, ali i šta misli o zetu fudbaleru!

Veljko priznao sve o odnosu sa anastasijom! Otkrio koliko često se čuju, ali i šta misli o zetu fudbaleru!

Mondo 22.05.2024
Brat i sestra su i dalje jako bliski, uprkos činjenici da žive u različitim zemljama i imaju porodice. Brat i sestra su i dalje jako bliski, uprkos činjenici da žive u različitim zemljama i imaju porodice Veljko i Anastasija, deca Svetlane Cece… »
Veljko Ražnatović otkrio sve o odnosu sa Anastasijom, evo kako se slažu od kada se ona odselila u Sevilju: "Bolje joj je…

Veljko Ražnatović otkrio sve o odnosu sa Anastasijom, evo kako se slažu od kada se ona odselila u Sevilju: "Bolje joj je…

Blic 22.05.2024
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, rodnom mestu svoje žene, dok se njegova sestra mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović preselila u Sevilju gde živi sa svojim suprugom fudbalerom… »
Ovde je Veljko počeo da uzgaja prasiće! Ovako izgleda Ražnatovićeva farma od 50.000 evra kod Žitorađe!

Ovde je Veljko počeo da uzgaja prasiće! Ovako izgleda Ražnatovićeva farma od 50.000 evra kod Žitorađe!

Kurir 22.05.2024
Veljko Ražnatović, pre nekoliko godina počeo je da se bavi svinjogojstvom. O tome je nedavno pričao u jednom podkastu. - Jedem samo ono što sam uzgajam, to je dosta zdravije i za decu. To je bilo na ženinu inicijativu. Tast mi gaji piliće, a ja… »
Veljko Ražnatović ima farmu svinja: Uložio je 50.000 evra u biznis, meštani otkrili kako se ponaša: "Ja ne bih imao para…

Veljko Ražnatović ima farmu svinja: Uložio je 50.000 evra u biznis, meštani otkrili kako se ponaša: "Ja ne bih imao para…

Blic 22.05.2024
Bokser i sin najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, rodnom mestu svoje žene. Veljko Ražnatović, osim toga što se bavi boksom, ima i svoj biznis sa… »

Vesti dana »