Povezane vesti
„Jedem samo ono što sam uzgajam „ Veljko Ražnatović uložio 50.000 evra u svoj biznis; Ne nedostaje mu Beograd, uživa…
Dnevnik 22.05.2024
Bokser i sin najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, rodnom mestu svoje žene. Veljko Ražnatović, osim toga što se bavi boksom, ima i svoj biznis sa… »
(Video) Bazen u dvorištu, teretana i dva poljoprivredna objekta: Evo kako izgleda stočarski raj u kom živi Veljko…
Blic 22.05.2024
Sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom Ražnatović i sinovima, Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, gde ima svoj biznis sa prasićima. Naime, Veljko Ražnatović, odlučio se za uzgoj… »
Jedno drugom bili najveća podrška! Veljko priznao sve o odnosu sa sestrom: Moja komunikacija sa Anastasijom više nije ista
Kurir 22.05.2024
Veljko i Anastasija, deca Svetlane Cece Ražnatović, odrasli su usmereni jedno na drugo. Kao dve godine stariji brat čuvao je i pazio mlađu sestru, a i ona je vodila računa o njemu. Čak je i Anastasija zaslužna što je Veljko upoznao Bogdanu koja je… »
Veljko priznao sve o odnosu sa anastasijom! Otkrio koliko često se čuju, ali i šta misli o zetu fudbaleru!
Mondo 22.05.2024
Brat i sestra su i dalje jako bliski, uprkos činjenici da žive u različitim zemljama i imaju porodice. Brat i sestra su i dalje jako bliski, uprkos činjenici da žive u različitim zemljama i imaju porodice Veljko i Anastasija, deca Svetlane Cece… »
Veljko Ražnatović otkrio sve o odnosu sa Anastasijom, evo kako se slažu od kada se ona odselila u Sevilju: "Bolje joj je…
Blic 22.05.2024
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, rodnom mestu svoje žene, dok se njegova sestra mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović preselila u Sevilju gde živi sa svojim suprugom fudbalerom… »
Ovde je Veljko počeo da uzgaja prasiće! Ovako izgleda Ražnatovićeva farma od 50.000 evra kod Žitorađe!
Kurir 22.05.2024
Veljko Ražnatović, pre nekoliko godina počeo je da se bavi svinjogojstvom. O tome je nedavno pričao u jednom podkastu. - Jedem samo ono što sam uzgajam, to je dosta zdravije i za decu. To je bilo na ženinu inicijativu. Tast mi gaji piliće, a ja… »
Veljko Ražnatović ima farmu svinja: Uložio je 50.000 evra u biznis, meštani otkrili kako se ponaša: "Ja ne bih imao para…
Blic 22.05.2024
Bokser i sin najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, rodnom mestu svoje žene. Veljko Ražnatović, osim toga što se bavi boksom, ima i svoj biznis sa… »
Vesti dana »
Ovi delovi Srbije potpuno zavejani! Automobili prekriveni snegom, za vikend stiže mećava, upaljeni alarmi
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih
Traži se firma koja će obaviti tehnički pregled Železničke stanice u Novom Sadu
Beta pre 45 minutajoš 8 povezanih
Jovanović (Novi DSS): Opozicija sada radi dobro, verovatno je u prošlosti mogla bolje
Beta pre 3 satajoš 8 povezanih