Повезане вести

„Једем само оно што сам узгајам „ Вељко Ражнатовић уложио 50.000 евра у свој бизнис; Не недостаје му Београд, ужива на реци…

„Једем само оно што сам узгајам „ Вељко Ражнатовић уложио 50.000 евра у свој бизнис; Не недостаје му Београд, ужива на реци…

Дневник 22.05.2024
Боксер и син највеће балканске звезде Цеце Ражнатовић, Вељко Ражнатовић са супругом Богданом и синовима Жељком, Крстаном и Исаијом живи у Тителу, родном месту своје жене. Вељко Ражнатовић, осим тога што се бави боксом, има и… »
(Видео) Базен у дворишту, теретана и два пољопривредна објекта: Ево како изгледа сточарски рај у ком живи Вељко Ражнатовић…

(Видео) Базен у дворишту, теретана и два пољопривредна објекта: Ево како изгледа сточарски рај у ком живи Вељко Ражнатовић…

Блиц 22.05.2024
Син највеће балканске звезде Светлане Цеце Ражнатовић, Вељко Ражнатовић са супругом Богданом Ражнатовић и синовима, Жељком, Крстаном и Исаијом живи у Тителу, где има свој бизнис са прасићима. Наиме, Вељко Ражнатовић, одлучио… »
Вељко признао све о односу са анастасијом! Открио колико често се чују, али и шта мисли о зету фудбалеру!

Вељко признао све о односу са анастасијом! Открио колико често се чују, али и шта мисли о зету фудбалеру!

Мондо 22.05.2024
Брат и сестра су и даље јако блиски, упркос чињеници да живе у различитим земљама и имају породице. Брат и сестра су и даље јако блиски, упркос чињеници да живе у различитим земљама и имају породице Вељко и Анастасија… »
Једно другом били највећа подршка! Вељко признао све о односу са сестром: Моја комуникација са Анастасијом више није иста

Једно другом били највећа подршка! Вељко признао све о односу са сестром: Моја комуникација са Анастасијом више није иста

Курир 22.05.2024
Вељко и Анастасија, деца Светлане Цеце Ражнатовић, одрасли су усмерени једно на друго. Као две године старији брат чувао је и пазио млађу сестру, а и она је водила рачуна о њему. Чак је и Анастасија заслужна што је Вељко… »
Вељко Ражнатовић открио све о односу са Анастасијом, ево како се слажу од када се она одселила у Севиљу: "Боље јој је тамо…

Вељко Ражнатовић открио све о односу са Анастасијом, ево како се слажу од када се она одселила у Севиљу: "Боље јој је тамо…

Блиц 22.05.2024
Вељко Ражнатовић са супругом Богданом и синовима Жељком, Крстаном и Исаијом живи у Тителу, родном месту своје жене, док се његова сестра млада музичка звезда Анастасија Ражнатовић преселила у Севиљу где живи са својим… »
Овде је Вељко почео да узгаја прасиће! Овако изгледа Ражнатовићева фарма од 50.000 евра код Житорађе!

Овде је Вељко почео да узгаја прасиће! Овако изгледа Ражнатовићева фарма од 50.000 евра код Житорађе!

Курир 22.05.2024
Вељко Ражнатовић, пре неколико година почео је да се бави свињогојством. О томе је недавно причао у једном подкасту. - Једем само оно што сам узгајам, то је доста здравије и за децу. То је било на женину иницијативу. Таст ми… »

Вести дана »