Povezane vesti
"Kao da sam ubila nekog...svi su me se odrekli i okrenuli mi leđa": Stanija izgubila prijatelje zbog Asmina
Telegraf 22.05.2024
Stanija je otkrila da se razočarala u mnoge prijatelje. Starleta Stanija Dobrojević našla se u centru skandala kada je takmičarka " Elite" Aneli Ahmić, po samom ulasku izjavila da ju je partner Asmin Durdžić prevario sa njom. Stanijino ime se već izvesno… »
"Kao da sam nekog ubila" Stanija Dobrojević prolazi pakao zbog veze sa Asminom, ostala bez prijatelja
Kurir 22.05.2024
Starleta Stanija Dobrojević priznaje da su je se zbog veze sa Asminom Durdžićem odrekli i najbliži prijatelji. Naime, Stanija je započela vezu sa Asminom, a onda je njegova tadašnja partnerka sa kojom ima ćerku, ušla u "Elitu" i iznela tvrdnje da joj je… »
Vesti dana »

Prve reči srđana blagojevića posle poraza od Zvezde! Trener Partizana dao moćno obećanje navijačima posle derbija!
Kurir pre 49 minutajoš 83 povezane

Natopio Zvezdin dres, zbog njega je izdržala u Humskoj: Ocene igrača Zvezde u 177. derbiju protiv Partizana
Mondo pre 19 minutajoš 42 povezane

Sajber napad na aerodrom u Briselu: Otkazano 50 odsto letova, problemi u Berlinu i Londonu
Radio 021 pre 44 minutajoš 34 povezane

"Uzmi račun i pobedi": Izvučeni dobitnici u novom krugu nagradne igre
Moj Novi Sad pre 48 minutajoš 24 povezane

Zvezda ponovo osvojila Humsku, Radonjić heroj za 38 sekundi: Partizanovi klinci su još zeleni za šampiona
Mondo pre 48 minutajoš 62 povezane