Povezane vesti
Katastrofa, Nejmara nema ni sledeće sezone! Plaćaju ga 150.000.000 evra, a Mitrović radi sav posao u ekipi!
Mondo 22.05.2024
Nejmar neće biti spreman ni za početak naredne sezone, kaže trener tima Žorž Žezus. Nejmar neće biti spreman ni za početak naredne sezone, kaže trener tima Žorž Žezus. Nejmar neće skoro na teren! Vesti nisu dobre kada je 32-godišnji Brazilac… »
Loše vesti za Sergeja i mitrogola: NJegovu pomoć još dugo neće imati
Večernje novosti 22.05.2024
Fudbaler Al Hilala Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone u Saudijskoj Arabiji, izjavio je trener kluba iz Rijada Žorž Žezus. FOTO: AP Nejmar se povredio u oktobru prošle godine na meču Brazila i Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko… »
Al Hilal bez Nejmara na početku sezone
Sportski žurnal 22.05.2024
Oporavak brazilskog majstora s loptom tek dobija završne obrise. Vedeta Al Hilala Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone, otkrio je trener šampiona Saudijske Arabije Žorž Žezus. - Sve što znam u ovom trenutku je potrebno vreme za oporavak… »
Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone
B92 22.05.2024
Brazilski fudbaler Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone sa Al Hilalom, rekao je trener aktuelnog šampiona Saudijske Arabije Žorž Žezus. "Sve što znam u ovom trenutku je da je vreme potrebno za oporavak Nejmara, i generalno za ovu vrstu… »
Nejmar neće biti spreman ni za početak nove sezone
Sportske.net 22.05.2024
Brazilski fudbaler Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone sa Al Hilalom, rekao je trener novog šampiona Saudijske Arabije Žorž Žezus. "Sve što znam u ovom trenutku je da je vreme potrebno za oporavak Nejmara, i generalno za ovu vrstu… »
Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone
Sport klub 22.05.2024
Brazilski fudbaler Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone sa Al Hilalom, rekao je trener aktuelnog šampiona Saudijske Arabije Žorž Žezus. „Sve što znam u ovom trenutku je da je vreme potrebno za oporavak Nejmara, i generalno za ovu vrstu… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane