Povezane vesti
Katastrofa, Nejmara nema ni sledeće sezone! Plaćaju ga 150.000.000 evra, a Mitrović radi sav posao u ekipi!
Mondo 22.05.2024
Nejmar neće biti spreman ni za početak naredne sezone, kaže trener tima Žorž Žezus. Nejmar neće biti spreman ni za početak naredne sezone, kaže trener tima Žorž Žezus. Nejmar neće skoro na teren! Vesti nisu dobre kada je 32-godišnji Brazilac… »
Loše vesti za Sergeja i mitrogola: NJegovu pomoć još dugo neće imati
Večernje novosti 22.05.2024
Fudbaler Al Hilala Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone u Saudijskoj Arabiji, izjavio je trener kluba iz Rijada Žorž Žezus. FOTO: AP Nejmar se povredio u oktobru prošle godine na meču Brazila i Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko… »
Al Hilal bez Nejmara na početku sezone
Sportski žurnal 22.05.2024
Oporavak brazilskog majstora s loptom tek dobija završne obrise. Vedeta Al Hilala Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone, otkrio je trener šampiona Saudijske Arabije Žorž Žezus. - Sve što znam u ovom trenutku je potrebno vreme za oporavak… »
Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone
B92 22.05.2024
Brazilski fudbaler Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone sa Al Hilalom, rekao je trener aktuelnog šampiona Saudijske Arabije Žorž Žezus. "Sve što znam u ovom trenutku je da je vreme potrebno za oporavak Nejmara, i generalno za ovu vrstu… »
Nejmar neće biti spreman ni za početak nove sezone
Sportske.net 22.05.2024
Brazilski fudbaler Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone sa Al Hilalom, rekao je trener novog šampiona Saudijske Arabije Žorž Žezus. "Sve što znam u ovom trenutku je da je vreme potrebno za oporavak Nejmara, i generalno za ovu vrstu… »
Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone
Sport klub 22.05.2024
Brazilski fudbaler Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone sa Al Hilalom, rekao je trener aktuelnog šampiona Saudijske Arabije Žorž Žezus. „Sve što znam u ovom trenutku je da je vreme potrebno za oporavak Nejmara, i generalno za ovu vrstu… »
Vesti dana »
"Ovi protesti su nezakoniti" Kakve posledice će snositi studenti? Stanković tvrdi: Akademska godina je propala, ovo je trebalo saseći u korenu
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana
Dom za stare koji je izgoreo imao pet korisnika više od licencom dozvoljenih: Šta je utvrdila inspekcija
N1 Info pre 5 satijoš 57 povezanih
Nova ekonomija: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 8 povezanih