Povezane vesti
U elitu stiže iznenađenje od 2.500 €! Takmičari nisu ni svesni šta ih čeka, svi detalji velike fešte u Šimanovcima
Kurir 22.05.2024
Maja Marinković proslavlja svoj rođendan, a tim povodom se sprema gala veselje u "Eliti". Naime, Radomir Marinković Taki spremio je gala iznenađenje za naslednicu, a za proslavu je dao oko 2.500 evra. - Za moju Maju samo najbolje. Danima sam u… »
U elitu stiže iznenađenje od: 2.500 evra Takmičari nisu ni svesni šta ih čeka: "Biće šokirani, to niko nije imao"
Blic 22.05.2024
Maja Marinković danas proslavlja svoj rođendan, a tim povodom se sprema gala veselje u "Eliti". Naime, Radomir Marinković Taki, spremio je gala iznenađenje za naslednicu, a za proslavu je dao oko 2.500 evra. - Za moju Maju samo najbolje. Danima sam u… »
Vesti dana »

Vučić: Ekipa od 10 lica uhapšena zbog napada na mog sina Danila u restoranu "Durmitor"
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih

Blokada 30 raskrsnica u Novom Sadu, okupljanje kod Predsedništva; Bez početka nadoknade na Medicinskom fakultetu u Beogradu
RTS pre 2 satajoš 18 povezanih

Održana četvrta blokada najprometnijih raskrsnica u Novom Sadu: Zborovi građana traže izbore za savete mesnih zajednica
Nedeljnik pre 2 satajoš 14 povezanih

Buka dok Vučić drži konferenciju za medije: Studenti i građani zvižde i traže izbore na Andrićevom vencu FOTO/VIDEO
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih