Povezane vesti
Ko je prava, a ko lažna opozicija u Kikindi: Ja sam Miki Aleksić. Ali, i ja sam Miki Aleksić
Nova 22.05.2024
U Vojvodini se u većini opština izlazi na lokalne izbore koji će biti održani 2. juna. Skoro u svim mestima su se u poslednji čas predavale izborne liste, koje imenom podsećaju na slogane opozicije, koja je nekada bila deo koalicije Srbija protiv… »
Ja sam Miki Aleksić. Ali, i ja sam Miki Aleksić: Ko je prava, a ko lažna opozicija u Kikindi
N1 Info 22.05.2024
U Vojvodini se u većini opština izlazi na lokalne izbore koji će biti održani 2. juna. Skoro u svim mestima su se u poslednji čas predavale izborne liste, koje imenom podsećaju na slogane opozicije, koja je nekada bila deo koalicije Srbija protiv… »
"Šlag na torti" sukoba u opoziciji: Slučaj Vračar - nova bitka za najveće parče opozicionog kolača?
Euronews 22.05.2024
Do lokalnih izbora u Beogradu ostalo je još samo 11 dana, a deo opozicije poslednje dane predizborne kampanje koristi za međusobne napade. To samo, kako navode sagovornici Euronews Srbija ide naruku vladajućoj partiji, te ističu da su ovo veoma čudni i… »
24Sedam Opozicija tvrdi: Savo nije mogao bez pomoći SNS
Dnevnik 22.05.2024
Viši sud u Beogradu poništio je rešenje Izborne komisije Vračar o proglašenju izborne liste broj devet "Dr Savo Manojlović – I ja sam Vračar – Kreni-Promeni" za izbore za odbornike Skupštine opštine Vračar. Kako je precizirano u presudi tog suda… »
Put Sava Manojlovića: Od izlazimo na izbore, preko najave blokade, do kriv je Đilas i ostajem u izbornoj trci
Insajder 22.05.2024
U mlakoj, gotovo nepostojećoj izbornoj kampanji svega desetak dana do izborne tišine, kao da se sve vrti oko listi pokreta "Kreni – Promeni“. Uprkos ranijoj najavi da će blokirati izbore ukoliko ne budu proglašene sve opozicione liste, posle "najnovijeg… »
Uprkos ujedinjenoj opoziciji, u Novom Sadu mlaka predizborna atmosfera
Insajder 22.05.2024
Novi Sad je jedini grad u zemlji u kom će na izbore izaći i deo opozicije koji se zalaže za bojkot. Takođe, grad u kom je održan i miting zajedničke liste SNS-a, SPS-a i Zavetnika u hali "Spens", a na kom je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Osim… »
Ko će sve na kraju izaći na izbore na Vračaru? Savo Manojlović definitivno ne učestvuje, a ovo je spisak lista koje su…
Nova 22.05.2024
Izborna komisija na Vračaru na sednici u utorak konstatovala je odluku Višeg suda u Beogradu da se poništava rešenje o proglašenju liste "Dr Savo Manojlović – I ja sam Vračar – Kreni- Promeni" zbog čega će birači na glasačkom listiću 2. juna imati u… »
Branimir Nestorović: Ceo izborni proces pretvoren je u cirkus
Vreme 22.05.2024
Lista „MI – snaga naroda” doktora Branimira Nestorovića oborena je u Novom Sadu. Govori o raznim preprekama na koje je opozicija nailazila u procesu overavanja izbornih lista. Neposredno pred lokalne izbore 2. juna opozicija se susrela sa problemima… »
Beograd je spreman za promene 2. juna
Politika 22.05.2024
Naravno da je teže ako deo opozicionih organizacija bojkotuje izbore, mi nemamo nameru da se predajemo i prepuštamo bez borbe nijedan grad, nijednu opštinu. Izbori 2. juna biće svojevrstan referendum između naše liste i liste Srpske napredne stranke… »
Dobrica Veselinović: Mi se borimo za svaku opštinu podjednako
Kurir 22.05.2024
Kandidat liste " Biram borbu" za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović izjavio je da će izbori 2. juna biti "svojevrstan referendum između te liste i Srpske napredne stranke", kao i da je "Beograd spreman za promene i da ta grupacija ide na… »
Negde devet, a negde samo tri liste: Kako će izgledati opštinski izbori u Beogradu: "Referendum" u pet opština, jedan…
Blic 22.05.2024
Ako je suditi po broju izbornih lista onda će se najveća borba na opštinskim izborima u Beogradu voditi na Vračaru i Zemunu gde će glasači birati između devet brojeva na listiću dok će najmanji izbor imati birači na Paliluli, Čukarici, Barajevu… »
Vesti dana »

Ponovo blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
RTS pre 47 minutajoš 26 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju i Niš: Sunčano i toplo, promene krajem nedelje
Glas juga pre 2 satajoš 20 povezanih

Vranjski SNS za sredu zvanično najavio skup protiv blokada u Vranju
Vranje news pre 12 minutajoš 13 povezanih

Đilas (SSP): Brnabić da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak
Beta pre 17 minutajoš 8 povezanih