Повезане вести
Ко је права, а ко лажна опозиција у Кикинди: Ја сам Мики Алексић. Али, и ја сам Мики Алексић
Нова 22.05.2024
У Војводини се у већини општина излази на локалне изборе који ће бити одржани 2. јуна. Скоро у свим местима су се у последњи час предавале изборне листе, које именом подсећају на слогане опозиције, која је некада била део… »
Ја сам Мики Алексић. Али, и ја сам Мики Алексић: Ко је права, а ко лажна опозиција у Кикинди
Н1 Инфо 22.05.2024
У Војводини се у већини општина излази на локалне изборе који ће бити одржани 2. јуна. Скоро у свим местима су се у последњи час предавале изборне листе, које именом подсећају на слогане опозиције, која је некада била део… »
"Шлаг на торти" сукоба у опозицији: Случај Врачар - нова битка за највеће парче опозиционог колача?
Еуроневс 22.05.2024
До локалних избора у Београду остало је још само 11 дана, а део опозиције последње дане предизборне кампање користи за међусобне нападе. То само, како наводе саговорници Еуроневс Србија иде наруку владајућој партији, те истичу… »
24Седам Опозиција тврди: Саво није могао без помоћи СНС
Дневник 22.05.2024
Виши суд у Београду поништио је решење Изборне комисије Врачар о проглашењу изборне листе број девет "Др Саво Манојловић – И ја сам Врачар – Крени-Промени" за изборе за одборнике Скупштине општине Врачар. Како је прецизирано у… »
Пут Сава Манојловића: Од излазимо на изборе, преко најаве блокаде, до крив је Ђилас и остајем у изборној трци
Инсајдер 22.05.2024
У млакој, готово непостојећој изборној кампањи свега десетак дана до изборне тишине, као да се све врти око листи покрета "Крени – Промени“. Упркос ранијој најави да ће блокирати изборе уколико не буду проглашене све опозиционе… »
Упркос уједињеној опозицији, у Новом Саду млака предизборна атмосфера
Инсајдер 22.05.2024
Нови Сад је једини град у земљи у ком ће на изборе изаћи и део опозиције који се залаже за бојкот. Такође, град у ком је одржан и митинг заједничке листе СНС-а, СПС-а и Заветника у хали "Спенс", а на ком је био и председник… »
Ко ће све на крају изаћи на изборе на Врачару? Саво Манојловић дефинитивно не учествује, а ово је списак листа које су…
Нова 22.05.2024
Изборна комисија на Врачару на седници у уторак констатовала је одлуку Вишег суда у Београду да се поништава решење о проглашењу листе "Др Саво Манојловић – И ја сам Врачар – Крени- Промени" због чега ће бирачи на гласачком… »
Бранимир Несторовић: Цео изборни процес претворен је у циркус
Време 22.05.2024
Листа „МИ – снага народа” доктора Бранимира Несторовића оборена је у Новом Саду. Говори о разним препрекама на које је опозиција наилазила у процесу оверавања изборних листа. Непосредно пред локалне изборе 2. јуна опозиција се… »
Београд је спреман за промене 2. јуна
Политика 22.05.2024
Наравно да је теже ако део опозиционих организација бојкотује изборе, ми немамо намеру да се предајемо и препуштамо без борбе ниједан град, ниједну општину. Избори 2. јуна биће својеврстан референдум између наше листе и листе… »
Добрица Веселиновић: Ми се боримо за сваку општину подједнако
Курир 22.05.2024
Кандидат листе " Бирам борбу" за градоначелника Београда Добрица Веселиновић изјавио је да ће избори 2. јуна бити "својеврстан референдум између те листе и Српске напредне странке", као и да је "Београд спреман за промене и да та… »
Негде девет, а негде само три листе: Како ће изгледати општински избори у Београду: "Референдум" у пет општина, један…
Блиц 22.05.2024
Ако је судити по броју изборних листа онда ће се највећа борба на општинским изборима у Београду водити на Врачару и Земуну где ће гласачи бирати између девет бројева на листићу док ће најмањи избор имати бирачи на Палилули… »
Вести дана »
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 3 сатајош 47 повезаних
Откривен мотив пуцњаве у Обреновцу! Ево зашто је Александар потегао пиштољ на Петра и Филипа
Курир пре 2 сатајош 28 повезаних
Аустријска полиција на ногама због Делија: Јаке полицијске снаге око стадиона
Мондо пре 14 минутајош 120 повезаних
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 4 сатијош 33 повезане