Повезане вести

Ко је права, а ко лажна опозиција у Кикинди: Ја сам Мики Алексић. Али, и ја сам Мики Алексић

Ко је права, а ко лажна опозиција у Кикинди: Ја сам Мики Алексић. Али, и ја сам Мики Алексић

Нова 22.05.2024
У Војводини се у већини општина излази на локалне изборе који ће бити одржани 2. јуна. Скоро у свим местима су се у последњи час предавале изборне листе, које именом подсећају на слогане опозиције, која је некада била део… »
Ја сам Мики Алексић. Али, и ја сам Мики Алексић: Ко је права, а ко лажна опозиција у Кикинди

Ја сам Мики Алексић. Али, и ја сам Мики Алексић: Ко је права, а ко лажна опозиција у Кикинди

Н1 Инфо 22.05.2024
У Војводини се у већини општина излази на локалне изборе који ће бити одржани 2. јуна. Скоро у свим местима су се у последњи час предавале изборне листе, које именом подсећају на слогане опозиције, која је некада била део… »
"Шлаг на торти" сукоба у опозицији: Случај Врачар - нова битка за највеће парче опозиционог колача?

"Шлаг на торти" сукоба у опозицији: Случај Врачар - нова битка за највеће парче опозиционог колача?

Еуроневс 22.05.2024
До локалних избора у Београду остало је још само 11 дана, а део опозиције последње дане предизборне кампање користи за међусобне нападе. То само, како наводе саговорници Еуроневс Србија иде наруку владајућој партији, те истичу… »
24Седам Опозиција тврди: Саво није могао без помоћи СНС

24Седам Опозиција тврди: Саво није могао без помоћи СНС

Дневник 22.05.2024
Виши суд у Београду поништио је решење Изборне комисије Врачар о проглашењу изборне листе број девет "Др Саво Манојловић – И ја сам Врачар – Крени-Промени" за изборе за одборнике Скупштине општине Врачар. Како је прецизирано у… »
Пут Сава Манојловића: Од излазимо на изборе, преко најаве блокаде, до крив је Ђилас и остајем у изборној трци

Пут Сава Манојловића: Од излазимо на изборе, преко најаве блокаде, до крив је Ђилас и остајем у изборној трци

Инсајдер 22.05.2024
У млакој, готово непостојећој изборној кампањи свега десетак дана до изборне тишине, као да се све врти око листи покрета "Крени – Промени“. Упркос ранијој најави да ће блокирати изборе уколико не буду проглашене све опозиционе… »
Упркос уједињеној опозицији, у Новом Саду млака предизборна атмосфера

Упркос уједињеној опозицији, у Новом Саду млака предизборна атмосфера

Инсајдер 22.05.2024
Нови Сад је једини град у земљи у ком ће на изборе изаћи и део опозиције који се залаже за бојкот. Такође, град у ком је одржан и митинг заједничке листе СНС-а, СПС-а и Заветника у хали "Спенс", а на ком је био и председник… »
Ко ће све на крају изаћи на изборе на Врачару? Саво Манојловић дефинитивно не учествује, а ово је списак листа које су…

Ко ће све на крају изаћи на изборе на Врачару? Саво Манојловић дефинитивно не учествује, а ово је списак листа које су…

Нова 22.05.2024
Изборна комисија на Врачару на седници у уторак констатовала је одлуку Вишег суда у Београду да се поништава решење о проглашењу листе "Др Саво Манојловић – И ја сам Врачар – Крени- Промени" због чега ће бирачи на гласачком… »
Бранимир Несторовић: Цео изборни процес претворен је у циркус

Бранимир Несторовић: Цео изборни процес претворен је у циркус

Време 22.05.2024
Листа „МИ – снага народа” доктора Бранимира Несторовића оборена је у Новом Саду. Говори о разним препрекама на које је опозиција наилазила у процесу оверавања изборних листа. Непосредно пред локалне изборе 2. јуна опозиција се… »
Београд је спреман за промене 2. јуна

Београд је спреман за промене 2. јуна

Политика 22.05.2024
Наравно да је теже ако део опозиционих организација бојкотује изборе, ми немамо намеру да се предајемо и препуштамо без борбе ниједан град, ниједну општину. Избори 2. јуна биће својеврстан референдум између наше листе и листе… »
Добрица Веселиновић: Ми се боримо за сваку општину подједнако

Добрица Веселиновић: Ми се боримо за сваку општину подједнако

Курир 22.05.2024
Кандидат листе " Бирам борбу" за градоначелника Београда Добрица Веселиновић изјавио је да ће избори 2. јуна бити "својеврстан референдум између те листе и Српске напредне странке", као и да је "Београд спреман за промене и да та… »
Негде девет, а негде само три листе: Како ће изгледати општински избори у Београду: "Референдум" у пет општина, један…

Негде девет, а негде само три листе: Како ће изгледати општински избори у Београду: "Референдум" у пет општина, један…

Блиц 22.05.2024
Ако је судити по броју изборних листа онда ће се највећа борба на општинским изборима у Београду водити на Врачару и Земуну где ће гласачи бирати између девет бројева на листићу док ће најмањи избор имати бирачи на Палилули… »

Вести дана »