Повезане вести
Шутирала сам је, морали су да ме држе! Станија пребила девојку из разреда - "Пукло је, видела сам крв"
Мондо 22.05.2024
Станија Добројевић открила и да за тај инцидент у средњој школи није кажњена. Станија Добројевић открила и да за тај инцидент у средњој школи није кажњена Старлета Станија Добројевић, која се недавно нашла на мети говоркања… »
Па се ти играј, брале! Станија Добројевић претукла девојчицу у школи! Ударила је у нос, крв шикљала на све стране,
Курир 22.05.2024
Станија Добројевић јавности је постала позната 2012. године током учешћа у ријалитију Сурвајвер. Старлета је током детињства неколико пута имала конфликте које је покушала да реши насиљем. - Била сам лепа девојчица, колико год… »
Вести дана »
"Јакну ћу да носим наредна три дана", Вучић у Нишу: "Само минут касније схватио сам да су печеница и пита са сиром најбољи чајеви" које смо пробали (фото)
Блиц пре 25 минутајош 37 повезаних
Петнаестогодишњак из околине Ивањице уз претњу ножем опљачкао осамдесетдеветогодишњу старицу
Морава инфо пре 25 минутајош 49 повезаних
Вучић одговорио Лаврову: Желимо да руски деоничари НИС-а буду задовољни, али Србија неће остати без нафтне индустрије
Данас пре 30 минутајош 41 повезана
Нови снимци језивог утапања у леденој Сави! Извлачили мртве и смрзнуте људе из реке, тамо је била и жена
Ало пре 1 сатјош 33 повезане