Повезане вести
Северина се обратила публици на Цетињу: "Где год дођем, сматрају ме својом"
Б92 22.05.2024
Северина Вучковић је јуче одржала концерт на Цетињу поводом прославе Дана независности Црне Горе, а у једном тренутку обратила се публици. "Долазим из Сплита и где год да дођем сматрају ме својом", рекла је, а на снимку који је… »
(Видео): Северина певала у Црној Гори на Дан независности: Обратила се публици и због једне реченице јој аплаудирали
Блиц 22.05.2024
Певачица Северина је синоћ наступала на Цетињу поводом прославе Дана независности Црне Горе. Северина је публици поручила да јој је овакав концерт посебан и да је све организовано са срцем. - Долазим из Сплита и где год дођем… »
Јадранка и Северина певале за Дан независности Црне Горе: "Сматрају ме својом, све је рађено срцем"
Телеграф 22.05.2024
Поред Северине, наступала је и Јадранка Барјактаровић. Хрватска певачица Северина, синоћ, 21. маја, како је и најављено, певала на прослави Дана независности Црне Горе. Севе је забављала публику, па усред наступа на Цетињу… »
Вести дана »

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 45 минутајош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана