Povezane vesti
"Da li je moguće da je Istanbul skuplji od menhetna?" Hiperinflacija oterala Turke u dugove, kažu da žive na kreditnu…
Kurir 22.05.2024
„Da ne mogu da koristim kreditnu karticu ili plaćam na rate, ne bih mogla ništa da kupim", kaže Naz Čakar. BBC navodi da je ova 26-godišnja radnica u fabrici jedna je od miliona ljudi u Turskoj koji žive zahvaljujući kreditnim karticama… »
Turska i ekonomija: „Moj život na kreditnim karticama", kako hiperinflacija u zemlji tera ljude u dugove
BBC News 22.05.2024
Ljudi u Turskoj su zarobljeni u začaranom krugu dugova po kreditnim karticama: potroše, zarade, isplate ratu, i tako u krug. „Da ne mogu da koristim kreditnu karticu ili plaćam na rate, ne bih mogla ništa da kupim", kaže Naz Čakar. Ova… »
Turska i ekonomija: „Moj život na kreditnim karticama", kako hiperinflacija u zemlji tera ljude u dugove
Radio 021 22.05.2024
Ljudi u Turskoj su zarobljeni u začaranom krugu dugova po kreditnim karticama: potroše, zarade, isplate ratu, i tako u krug. BBC Naz Čakar, radi u fabrici i kaže da je ušla je u začarni krug - primi platu, plati ratu na kreditnoj kartici, a zatim se… »
Južne vesti 22.05.2024
BBC Naz Čakar, radi u fabrici i kaže da je ušla je u začarni krug - primi platu, plati ratu na kreditnoj kartici, a zatim se ponovo zaduži. „Da ne mogu da koristim kreditnu karticu ili plaćam na rate, ne bih mogla ništa da kupim", kaže Naz… »
Vesti dana »
Uhapšeno osam pripadnika organizovane kriminalne grupe "balkanski kartel"
RTV pre 1 satjoš 90 povezanih
Otkriven mogući uzrok pada nadstešnice? Bivši direktor „Infrastrukture Železnice“ pod lupom zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 5 satijoš 87 povezanih
Bajden se obratio posle prihvatanja primirja Izraela i Hezbolaha: Trajni prekid neprijateljstva, Hezbolah neće ponovo ugroziti bezbednost
Kurir pre 41 minutajoš 69 povezanih
Šoškić: Trumpove carine se kose sa modelom kojeg Zapad promoviše više od pola stoljeća
Al Jazeera pre 4 satijoš 36 povezanih