Povezane vesti
"Ja dala toliko, ti onoliko" Slađa Trajković osula paljbu po estradnim razvodima - Iznose prljav veš i pljuju
Mondo 22.05.2024
Supruga Radiše Trajkovića Đanija prokomentarisala razvode na estradi. Supruga Radiše Trajkovića Đanija prokomentarisala razvode na estradi Folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa, komentarisali su razvode na estradi ,odnosno odjek koji su… »
Dugo su se trudili da sakriju, a onda je poznati folker razvezao jezik: Ovo je prava istina o braku Dragane Mirković i Tonija…
Story 22.05.2024
U jeku brojnih estradnih razvoda, vrata svog doma otvorio je skladan bračni par, Đani i Slađa Trajković. Naravno, pitanje o brojnim estradnim razvodima bilo je neizbežno, a istina o braku Dragane i Tonija tada je isplivala na videlo. Naime, Đani je… »
"Iznositi prljav veš, pljuvati... To je tako ružno'' Folkerova supruga žestoko o Harisu Džinoviću: "Ja sam dala toliko, ti…
Blic 22.05.2024
Razvod braka svoje koleginice Dragane Mirković komentarisao je folker Radiša Trajković Đani, dok lepe reči za njegovog kolegu Harisa Džinovića nije imala Slađa Trajković. - Znam taj par odlično, i Tonija i Draganu. Znam da su se mnogo voleli. Baš mi je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Danas pretežno oblačno i hladnije
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
(Video) "Samo mu je suza krenula" Otac je Milanu Miloševiću pred smrt priznao da se kaje, a stariji brat je izvršio samoubistvo: "Okačio se za cevi od radijatora"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Oglasila se bolnica u Čačku o smrti devojčice (4) posle operacije krajnika. Naložena unutrašnja provera: "Preduzimamo sve mere da utvrdimo razlog"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zgrada policije počinje sa radom: Završena rekonstrukcija "Bele kuće", evo kada i u koje vreme je dostupna za građane
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana