Povezane vesti
"Ja dala toliko, ti onoliko" Slađa Trajković osula paljbu po estradnim razvodima - Iznose prljav veš i pljuju
Mondo 22.05.2024
Supruga Radiše Trajkovića Đanija prokomentarisala razvode na estradi. Supruga Radiše Trajkovića Đanija prokomentarisala razvode na estradi Folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa, komentarisali su razvode na estradi ,odnosno odjek koji su… »
Dugo su se trudili da sakriju, a onda je poznati folker razvezao jezik: Ovo je prava istina o braku Dragane Mirković i Tonija…
Story 22.05.2024
U jeku brojnih estradnih razvoda, vrata svog doma otvorio je skladan bračni par, Đani i Slađa Trajković. Naravno, pitanje o brojnim estradnim razvodima bilo je neizbežno, a istina o braku Dragane i Tonija tada je isplivala na videlo. Naime, Đani je… »
"Iznositi prljav veš, pljuvati... To je tako ružno'' Folkerova supruga žestoko o Harisu Džinoviću: "Ja sam dala toliko, ti…
Blic 22.05.2024
Razvod braka svoje koleginice Dragane Mirković komentarisao je folker Radiša Trajković Đani, dok lepe reči za njegovog kolegu Harisa Džinovića nije imala Slađa Trajković. - Znam taj par odlično, i Tonija i Draganu. Znam da su se mnogo voleli. Baš mi je… »
Djani prozvao kolege zbog razvoda, spomenuo i Draganu Mirković!
Svet plus 22.05.2024
Đani, poznati pevač, otvoreno komentariše nedavne razvode kolega, među kojima je i poznata pevačica Dragana Mirković. Kroz iskrene reči i lično iskustvo, otkriva svoj stav o ljubavi i braku u svetlu javnosti i medija. Otkrijte šta je Đani imao da kaže o… »
Vesti dana »

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Oboren temperaturni rekord! Jul u Turskoj najtopliji u poslednjih 55 godina: Izmerena temperatura od 50,5 stepeni Celzijusa
Kurir pre 2 minutajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana