Povezane vesti
Pevač otkrio mračnu stranu estrade: "Nudili su mi svašta, zaustavljala me i policija"
Blic 22.05.2024
Pevač Emrah Emšo se u Beograd preselio pre osam godina, a priznaje da se na estradi susretao sa raznim izazovima. Naime, mnoge njegove kolege su otvoreno govorile da su im na nastupima osim pića nudili i nedozvoljene supstance, a sa tim se susreo i Emšo… »
Pevač otkrio mračnu stranu estrade: Nudili su mi nedozvoljene supstance! A priznao koliko se kazni naplaćao
Kurir 22.05.2024
Pevač Emrah Emšo je u Beograd došao pre osam godina, a početak života u velikom gradu je nosio svoje izazove. - Kada sam počeo da dolazim bilo mi je komplikovano da se snađem u saobraćaju, ali tu je navigacija koja je korisna i praktična. Dosta sam… »
Vesti dana »

"Biće razmene teritorija": Tramp otkrio o čemu će razgovarati sa Putinom! Evo šta želi predsednik Rusije! "Dobiće primirje, ali..."
Kurir pre 2 minutajoš 12 povezanih

Počelo uklanjanje avio bombe na gradilištu "Beograda na vodi": Mup apeluje na građane da poštuju uputstva
Mondo pre 1 minutjoš 5 povezanih

Na današnji dan: Bačena atomska bomba na Nagasaki, Persijanci pobedili u bici kod Termopila
Radio 021 pre 32 minutajoš 2 povezane

Još jedan tropski dan u Srbiji, najviša dnevna temperatura do 37 stepeni
RTS pre 1 satjoš 3 povezane