Повезане вести
Певач открио мрачну страну естраде: "Нудили су ми свашта, заустављала ме и полиција"
Блиц 22.05.2024
Певач Емрах Емшо се у Београд преселио пре осам година, а признаје да се на естради сусретао са разним изазовима. Наиме, многе његове колеге су отворено говориле да су им на наступима осим пића нудили и недозвољене супстанце, а… »
Певач открио мрачну страну естраде: Нудили су ми недозвољене супстанце! А признао колико се казни наплаћао
Курир 22.05.2024
Певач Емрах Емшо је у Београд дошао пре осам година, а почетак живота у великом граду је носио своје изазове. - Када сам почео да долазим било ми је компликовано да се снађем у саобраћају, али ту је навигација која је корисна и… »
Вести дана »
Мерц: Доба безусловног пријатељства између САД и Европе завршено је, бар за сада
Блиц пре 5 минутајош 1 повезана
У Паризу сутра састанак Макрона са лидерима странака о последицама конфликта у свету
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Тачи и тројица бивших припадника ОВК осуђени на укупно 81 годину затвора због ратних злочина
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Одбојкаши Србије сазнали противника у осмини финала Европског првенства
Данас пре 1 сатјош 3 повезане
Очајан старт Викторије Плзењ у Лиги Европе, Влаховићев Бешикташ стигао до тријумфа у другом полувремену
Данас пре 1 сатјош 1 повезана