Povezane vesti
Pevač otkrio mračnu stranu estrade: "Nudili su mi svašta, zaustavljala me i policija"
Blic 22.05.2024
Pevač Emrah Emšo se u Beograd preselio pre osam godina, a priznaje da se na estradi susretao sa raznim izazovima. Naime, mnoge njegove kolege su otvoreno govorile da su im na nastupima osim pića nudili i nedozvoljene supstance, a sa tim se susreo i Emšo… »
Pevač otkrio mračnu stranu estrade: Nudili su mi nedozvoljene supstance! A priznao koliko se kazni naplaćao
Kurir 22.05.2024
Pevač Emrah Emšo je u Beograd došao pre osam godina, a početak života u velikom gradu je nosio svoje izazove. - Kada sam počeo da dolazim bilo mi je komplikovano da se snađem u saobraćaju, ali tu je navigacija koja je korisna i praktična. Dosta sam… »
Vesti dana »
Spor oko prostorija AUNS-a: Grad tvrdi nenamensko korišćenje, opozicija upozorava na štetu za studente
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane
Rusija odlučno osuđuje ubistva predstavnika vlasti suverenog Irana
Sputnik pre 23 minutajoš 38 povezanih
(VIDEO) Sreća je bila uz Sporting – fudbaler Bode Glimta pogodio dva puta prečku iz jednog šuta
Danas pre 1 satjoš 51 povezana
Sneg zavejao ovaj deo Srbije! Nestvarne slike usred marta: Ovako nije bilo ni tokom zime
Telegraf pre 58 minutajoš 23 povezane
BLOG UŽIVO: Iran najavio jače odmazde nakon smrti Laridžanija, nastavljeni napadi na Izrael
Insajder pre 8 minutajoš 18 povezanih