Povezane vesti
„Moj drug policajac“ Jedini stranac kojem deca smeju da veruj i, da se ne plaše uniformi
Dnevnik 22.05.2024
Pozorišna predstava „Moj drug policajac“ održana je danas, u 10 časova, na sceni „Jovan Đorđević“ u Srpskom narodnom pozorištu u okviru preventivnih aktivnosti Policijske uprave u Novom Sadu, za decu predškolskog uzrasta. Scenskim nastupom… »
"Moj drug policajac": U sklopu preventivnih aktivnosti Policijske uprave u Novom Sadu mališanima dečija predstava na poklon…
Blic 22.05.2024
U sklopu niza preventivnih i edukativnih aktivnosti koje sprovodi Policijska uprava u Novom Sadu danas je u Srpskom narodnom pozorištu organizovano druženje policajaca i dece predškolskog uzrasta koji su imali priliku da pogledaju predstavu "Moj drug… »
Novosadski predškolci uživali u predstavi "Moj drug policajac"
RTV 22.05.2024
NOVI SAD - Zamenik gradonačelnika Novog Sada Igor Crnobarac prisustvovao je događaju koji je, u cilju edukacije dece predškolskog uzrasta, organizovala Policijska uprava u Novom Sadu. Tom prilikom, na Sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster i jako zahlađenje: Prognoza RHMZ za 10 dana donosi snažne obrte: Temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a biće i snega
Blic pre 5 satijoš 43 povezane
Preradović: Vučić je 5. novembra u Novi Sad došao pre protesta, postoje svedoci
Radio 021 pre 2 satajoš 13 povezanih
SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih
Crno-beli bez kapitena i protiv olimpije?! Partizan sutra „mora“ da pobedi, a Žoc neće moći da računa na Marinkovića!
Hot sport pre 19 minutajoš 27 povezanih
Tragedija kod Vršca: Poginuli otac i dvogodišnje dete; Preticao kamion u suprotnom smeru FOTO
B92 pre 49 minutajoš 21 povezana