Povezane vesti
Šapić: U ovom važnom istorijskom momentu preterano insistiranje na lokalnim temama nije primereno
Insajder 22.05.2024
Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić poručio je da živimo u izuzetno važnom istorijskom momentu, kao i da preterano insistiranje na lokalnim temama, o kojim bi on najviše i voleo da govori, nije primereno. 'Neukusno je da to… »
Šapić: Mi smo u izuzetno važnom istorijskom momentu, preterano insisitranje na lokalnim temama nije primereno
Euronews 22.05.2024
Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić poručio je danas da živimo u izuzetno važnom istorijskom momentu, kao i da preterano insistiranje na lokalnim temama, o kojim bi on najviše i voleo da govori, nije primereno. Šapić je istakao… »
Šapić: Usvajanje rezolucije o Srebrenici predstavljaće ogroman teret za generacije koje dolaze
Blic 22.05.2024
- Živimo u izuzetno važnom istorijskom momentu i preterano insistirati na nekim lokalnim temama, o čemu bih ja najviše voleo da govorim jer imam najviše znanja i iskustva, gde sam najmerljiviji i gde objektivno imam najviše rezultata, je neprimereno. -… »
Vesti dana »

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 53 minutajoš 1 povezana