Povezane vesti
Vučić: Upoznao sam predsednika Kube sa mogućim posledicama usvajanja rezolucije
Politika 22.05.2024
NjUJORK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je razgovarao telefonom sa predsednikom Republike Kube Migelom Dijas-Kanelom Bermudesom i da ga je upoznao sa mogućim poslednicama usvajanja rezolucije o Srebrenici. „Dobar razgovor… »
"Srbija pokazuje pijetet prema žrtvama": Vučić: Upoznao sam predsednika Kube sa mogućim posledicama usvajanja Rezolucije o…
Blic 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je razgovarao telefonom sa predsednikom Republike Kube Migelom Dijas-Kanelom Bermudesom i da ga je upoznao sa mogućim posledicama usvajanja rezolucije o Srebrenici. - Dobar razgovor sa… »
Vučić: Upoznao sam predsednika Kube sa mogućim posledicama usvajanja rezolucije
Euronews 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je razgovarao telefonom sa predsednikom Republike Kube Migelom Dijas-Kanelom Bermudesom i da ga je upoznao sa mogućim poslednicama usvajanja rezolucije o Srebrenici. "Dobar razgovor sa predsednikom… »
Vučić razgovarao sa predsednikom Kube: Cilj rezolucije je targetiranje Srbije kao genocidne države
B92 22.05.2024
Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Republike Kube Migelom Dijas-Kanelom Bermidedom. "Dobar razgovor sa predsednikom Kube Migelom Dijas-Kanelom Bermudesom kojeg sam upoznao sa svim mogućim posledicama usvajanja jednostrano… »
Vučić telefonom razgovarao sa predsednikom Kube: Upoznao sam ga sa svim mogućim posledicama usvajanja rezolucije o…
Kurir 22.05.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Republike Kube Migelom Dijas-Kanelom Bermudesom. "Dobar razgovor sa predsednikom Kube Migelom Dijas-Kanelom Bermudesom kojeg sam upoznao sa svim mogućim posledicama… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane