Повезане вести

Глазер: Надам да ће звездаши напунити трибине и да ћемо имати црвено-белу журку

Глазер: Надам да ће звездаши напунити трибине и да ћемо имати црвено-белу журку

Спортски журнал 22.05.2024
Рекао је да је одушевљен подршком коју Звезда има читаве сезоне. Голман Црвене звезде Омри Глазер рекао је данас да се нада да ће навијачи тог клуба напунити трибине и да ће бити црвено-бела журка у суботу од 19 часова кад се на… »
Легендарни Петар Божовић изменио реплику из култног филма и позвао звездаше на прославу "дупле круне"!

Легендарни Петар Божовић изменио реплику из култног филма и позвао звездаше на прославу "дупле круне"!

Спортске.нет 22.05.2024
Црвена звезда приводи крају још једну сезону у којој је доминирала домаћим фудбалом. Црвено-бели су освојили седму узастопну титулу првака и четврту "дуплу круну" заредом, што никада никоме у нашој земљи није пошло за руком. У… »
Петар Божовић позвао звездаше на прославу титуле ВИДЕО

Петар Божовић позвао звездаше на прославу титуле ВИДЕО

Б92 22.05.2024
Петар Божовић, легендарни српски глумац, позвао је навијаче Црвене звезде да дођу у суботу на стадион "Рајко Митић" на прославу 35. титуле шампиона Србије. Звезда ће у суботу у 19 часова дочекати Чукарички и то ће бити шанса да… »
Шериф Ендиаје: Биће спектакуларна прослава у суботу

Шериф Ендиаје: Биће спектакуларна прослава у суботу

Дневник 22.05.2024
Фудбалер Црвене звезде Шериф Ендиаје изјавио је данас да очекује спектакуларну прославу 35. шампионске титуле у историји клуба. Црвена звезда ће 25. маја на мечу последњег, 37. кола СЛС против Чукаричког организовати прославу… »
Легенда глумишта зове на Маракану Петар Божовић: "Ја сам ти доктор за те ствари. Нанижеш седам титула, четири дупле круне"...…

Легенда глумишта зове на Маракану Петар Божовић: "Ја сам ти доктор за те ствари. Нанижеш седам титула, четири дупле круне"...…

Вечерње новости 22.05.2024
До уторка је то била само прослава титуле, од сада је то већ и прослава дупле круне коју је Црвена звезда освојила тако што је у финалу Купа победила Војводину резултатом 2:1. фото:Архива "Новости" Црвено-бели већ данима уназад… »
Ђуровски: "Терзић и управа камен темељац успешне Звезде"!

Ђуровски: "Терзић и управа камен темељац успешне Звезде"!

Спортске.нет 22.05.2024
Фудбалери Црвене звезде ће у суботу на својој "Маракани" у мечу последњег кола Супер лиге Србије против Чукаричког прославити седму узастопну титулу првака државе и четврту везану "дуплу круну" у домаћим оквирима. Екипа тренера… »
Сезона се завршава, а шта ће бити са двојицом Звездиних лидера?

Сезона се завршава, а шта ће бити са двојицом Звездиних лидера?

Спортске.нет 22.05.2024
Остало је Црвена звезда у суботу прослави седму узастопну шампионску титулу и одигра последњи меч у сезони против Чукаричког на "Маракани", а онда управа клуба из Љутице Богдана крене у изградњу тима за наредну сезону у којој… »

Вести дана »