Povezane vesti
Vučić iz Njujorka: Šta je smisao sadašnje rezolucije? Ne sanjate koliko se zemalja danas izvinjavalo
Telegraf 22.05.2024
"Ogroman je pritisak na mnoge zemlje, a nisu svi junaci niti imaju takav interes, već ustuknu pred pretnjama iz Nemačke i drugog ešalona američke politike", rekao je Vučić. Vesti su lošije nego prethodnih dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Panel „Mi govorimo, jer oni ne mogu“ u Njujorku: Svedočili Srbi koji su doživeli zločine
N1 Info 22.05.2024
Želeo sam da još jednom ponovim da Srbija nikada nije ćutala o strašnim događajima koji su se desili u Srebrenici, naprotiv, mi smo hapsili, privodili i izručivali svakoga ko je bio pojedinačno odgovoran za te zločine, rekao je u Njujorku predsednik… »
"Moji roditelji su gledali kako vojnik drži pištolj uperen u mene": Ispovest sestara o stahotama rata u BiH
Telegraf 22.05.2024
Činili su to sve dok nisu bili zadovoljni da su ga dovoljno pretukli, a potom su otišli i ostavili ga da se bori za život, rekla je Svetlana i dodala da je onda kada je bila sigruna da su vojnici otišli otrčala do kuće da traži pomoć. Danas je u Njujorku… »
Vučić: Istina nije jednostrana, rezolucija će žrtvama staviti žig na čelo
NIN 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na panel diskusiji u sedištu UN u Njujorku, na kojoj su govorile žrtve i svedoci rata u BiH, da oni svedoče o tome šta se dogodilo pre 30 godina i da istina nije jednostrana, kao i da će im usvajanjem… »
Vučić: Rezolucija će žrtvama staviti žig na čelo
RTK 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na panel diskusiji u sedištu UN u Njujorku, na kojoj su govorile žrtve i svedoci rata u BiH, da oni svedoče o tome šta se dogodilo pre 30 godina i da istina nije jednostrana i da nikada nije ni bila… »
Vučić na panelu u sedištu UN: Istina nije jednostrana, rezolucija će žrtvama staviti žig na čelo
Glas Zapadne Srbije 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na panel diskusiji u sedištu UN u Njujorku, na kojoj su govorile žrtve i svedoci rata u BiH, da oni svedoče o tome šta se dogodilo pre 30 godina i da istina nije jednostrana, kao i da će im usvajanjem… »
Vučić u Njujorku: Molim vas, razmotrite svoje odluke još jednom
Sputnik 22.05.2024
Misija Srbije pri UN u Njujorku organizovala panel o zločinima nad srpskim stanovništvom
Slobodna Evropa 22.05.2024
Stalna misija Srbije pri Ujedinjenim nacijama (UN) organizovala je 22. maja u Njujorku panel na kojem su o ratu u Bosni i Hercegovini govorili predstavnici srpskog naroda. Panel je održan dan uoči zasedanja Generalne skupštine UN-a na kojoj će se… »
Vučić sa predsednikom Kube o rezoluciji o Srebrenici
Slobodna Evropa 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je 22. maja telefonom iz Njujorka sa predsednikom Kube Migelom Dijas-Kanelom Bermudesom o posledicama usvajanja rezolucije o Srebrenici na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Vučić, koji je sa… »
B92.net saznaje: Berbok lično pretila zemljama da glasaju za rezoluciju o Srebrenici
B92 22.05.2024
Ministarka spoljnih poslova Nemačke, Analena Berbok lično je pretila zemljama da glasaju za rezoluciju o Srebrenici, saznaje B92.net. U četvrtak, 23. maja, u Njujorku će pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija biti glasanje o rezoluciji o… »
Vučić: Upoznao sam predsednika Kube sa mogućim posledicama usvajanja rezolucije
Sputnik 22.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je razgovarao telefonom sa predsednikom Republike Kube Migelom Dijas-Kanelom Bermudesom i da ga je upoznao sa mogućim poslednicama usvajanja rezolucije o Srebrenici. "Dobar razgovor sa… »
Vesti dana »

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 30 minutajoš 22 povezane

Prevrnuo se čamac na Dunavu kod Bačke Palanke, na mestu nesreće spasilački timovi
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih

(VIDEO) Kamion udario u stub na auto-putu ka Novom Sadu, konstrukcija sa tablom pala na kolovoz
N1 Info pre 20 minutajoš 18 povezanih

Brnabić: Biće vremena za raspravu u Skupštini, neće sve biti objedinjeno
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Kuće i zgrade gore kao da su od papira! Jedan od najtežih udara na Harkov od početka rata! (foto/video)
Alo pre 1 satjoš 18 povezanih