Povezane vesti
Probudio sam se u nepoznatom krevetu, ta žena je došla i donela mi doručak: Šokantno priznanje Aca Pejovića
Story 22.05.2024
Priznanje Aca Pejovića nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Pevač je već godinama na estradi, pa se čini da o njemu sve znamo, međutim uspeo je da nas iznenadi jednom pričom. - Budio sam se u tuđim kućama (smeh). Nisam to nikada pominjao... Sa… »
Šokantna izjava Ace Pejović: Budio sam se pijan u tuđim kućama!
Svet plus 22.05.2024
Pevač Aco Pejović otkriva neverovatnu priču o svojoj avanturi nakon jedne burne noći. Pročitajte šta se zapravo desilo u tuđoj kući! Tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou", Aco Pejović je otkrio neverovatan detalj iz svog života koji je… »
Aco Pejović se napio, pa završio u tuđoj kući: "Ujutru je ta žena došla i u krevet mi donela doručak"
Blic 22.05.2024
Pevač Aco Pejović progovorio je o najgorem pijanstvu, zbog kog je završio u kući nepoznatih ljudi. - Budio sam se u tuđim kućama (smeh). Nisam to nikada pominjao... Sa jednim školskim drugom. Bilo je bombardovanje naše zemlje, tad sam sa… »
Vesti dana »
Počeo sneg u Beogradu: Nakon kiše pale i pahulje! Rhmz se oglasio: Sledeće nedelje sledi snežni haos u ovim delovima Srbije
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 25 povezanih
Saslušani nasilnici koji su napadali studente i novinare ispred FDU: Svi članovi SNS negirali delo
Nova pre 28 minutajoš 48 povezanih
Produžen ugovor za stručni nadzor nad radovima na pruzi do Mađarske
Forbes pre 5 satijoš 8 povezanih
U fotografijama: Dramatične scene požara koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih