Повезане вести

Човић пецнуо Партизан: "Ја јуче кренух у Арену, а оно тамо нема ништа! Болтаузер добио 1.800 евра и краде"

Човић пецнуо Партизан: "Ја јуче кренух у Арену, а оно тамо нема ништа! Болтаузер добио 1.800 евра и краде"

Телеграф 22.05.2024
"Сви су очекивали пет утакмица, биће нешто", напомиње председник црвено-белих. Освојила је Црвена звезда недавно АБА лигу и обезбедила учешће у Евролиги за следећу сезону, а већ у петак кошаркаше црвено-белих очекује почетак… »
Звездин прелазни рок: "Лојд? Слободан је, па иду приче... Калинић? О том потом!"

Звездин прелазни рок: "Лојд? Слободан је, па иду приче... Калинић? О том потом!"

Спортске.нет 22.05.2024
Говорио је Човић о недавно окончаној финалној серији АдмиралБет АБА лиге, судијском критеријуму, Жељку Обрадовићу, али се и на питање новинара дотакао теме појачања за наредну сезону. Последњих дана неколико имена је у… »
Менаџер нас обавестио да је слободан! Небојша Човић о Звездиним трансферима - један потписан, други близу!

Менаџер нас обавестио да је слободан! Небојша Човић о Звездиним трансферима - један потписан, други близу!

Мондо 22.05.2024
Председник КК Црвена звезда говорио о прелазном року тима са Малог Калемегдана. Председник КК Црвена звезда говорио о прелазном року тима са Малог Калемегдана Председник КК Црвена звезда Небојша Човић говорио је о трансферима… »
"Палили ми свеће и скандирали да умрем" Човић: Мржња се непрекидно сеје, туча кошаркаша због прошле године

"Палили ми свеће и скандирали да умрем" Човић: Мржња се непрекидно сеје, туча кошаркаша због прошле године

Мондо 22.05.2024
Председник Црвене звезде говорио је о тучи кошаркаша, тензији и сејању мржње међу клубовима и навијачима. Председник Црвене звезде говорио је о тучи кошаркаша, тензији и сејању мржње међу клубовима и навијачима. Председник КК… »
Човић: "Партизан је државни пројекат! Да сам имао Жељка Обрадовића њихове паре, освојио бих бар 1 Евролигу"

Човић: "Партизан је државни пројекат! Да сам имао Жељка Обрадовића њихове паре, освојио бих бар 1 Евролигу"

Телеграф 22.05.2024
Председник Звезде дао интересантну изјаву на рачун тренера црно-белих. Председник Црвене звезде Небојша Човић гостовао је на телевизији Б92 у емисији "Фокус", где је сумирао сезону после освојене титуле у АБА лиги, где су… »
Човић причао о тучи Нанелија и Лазаревића, па показао слику: "Да се мирим са оним који ми је правио ово?!"

Човић причао о тучи Нанелија и Лазаревића, па показао слику: "Да се мирим са оним који ми је правио ово?!"

Телеграф 22.05.2024
Председник Звезде о ситуацији која је бацила сенку пред трећи меч финалне серије АБА лиге. Председник Црвене звезде Небојша Човић гостовао је у емисији Фокус на телевизији Б92, где је причао о многим темама и сумирао сезону после… »
Човић открио да је Звезда близу појачања које ће одушевити навијаче: Поменуо и Лојда, Вилдозу, Калинића...

Човић открио да је Звезда близу појачања које ће одушевити навијаче: Поменуо и Лојда, Вилдозу, Калинића...

Телеграф 22.05.2024
Ево како стоје ствари када је у питању наредна сезона. Кошаркаши Црвене звезде шампиони су АБА лиге за текућу сезону, пошто су у недељу савладали Партизан и тако са 3:0 "почистили" црно-беле у финалу. Председник Црвене звезде… »
Ко је крив: Сведочења кошаркаша о тучи која се догодила пре треће утакмице финала АБА лиге

Ко је крив: Сведочења кошаркаша о тучи која се догодила пре треће утакмице финала АБА лиге

Недељник 22.05.2024
Како то у Србији обично и бива када се (небитно да ли је реч о фудбалу или кошарци) сретну Партизан и Црвена звезда, и након ове финалне серије АБА лиге више је било речи о ономе што нема ама баш никакве везе са спортом, него о… »
"Пантер није за Партизан, недорастао је улози која му је додељена" Чувени ас црно-белих загрмео: Ове године играо је…

"Пантер није за Партизан, недорастао је улози која му је додељена" Чувени ас црно-белих загрмео: Ове године играо је…

Курир 22.05.2024
Кошаркаши Црвене звезде освојили су АБА лигу победом од 3:0 у финалној серији регионалног такмичења. Убедљива победа црвено-белих што се свакако није очекивало, поготово што је трећа победа дошла на гостујућем терену пред… »

Вести дана »