Povezane vesti
Bio sam hapšen i hteo sam da se ubijem! Šok ispovest Emira Kusturice: Zbog jednog čoveka mi nisu dali na binu
Mondo 22.05.2024
Emir Kusturica ispričao je kako je bio uhapšen u jednoj argentinskoj provinciji i istakao da je hteo da se "ubije praveći filmove". Emir Kusturica ispričao je kako je bio uhapšen u jednoj argentinskoj provinciji i istakao da je hteo da se "ubije praveći… »
"Uhapsili su me U argentini zbog Maradone": Kusturica otkrio detalje iz privatnog života: "Hteo sam da se ubijem praveći…
Blic 22.05.2024
Danas je održana promocija povodom monografije benda "Kusturica and the no smoking orchestra", a umetnik se tim povodom prisetio anegdota sa članovima. Poznato je da je Emir Kusturica bio prijatelj sa legendom svetskog i argentinskog fudbala, Dijegom… »
Vesti dana »
Poljoprivrednik Veljković: Dobili smo poziv za sastanak u Vladi Srbije, stvari pomerene sa "mrtve tačke"
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih
Sravnjena sa zemljom zgrada gde se bira naslednik Hamneija! Ne zna se ko je sve bio unutra! (foto, video)
Kurir pre 15 minutajoš 78 povezanih
Tramp: Iran je hteo da pregovara, ali prekasno jer su SAD krenule u vojnu akciju
Insajder pre 1 satjoš 76 povezanih
Blokade puteva u Srbiji: Poljoprivrednici preusmerili proteste na podršku pritvorenim kolegama
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 25 povezanih
Stručnjak za energetiku: Ako sukob na Bliskom istoku potraje , cene nafte i gasa mogu dostići istorijske maksimume
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane