Povezane vesti
Bio sam hapšen i hteo sam da se ubijem! Šok ispovest Emira Kusturice: Zbog jednog čoveka mi nisu dali na binu
Mondo 22.05.2024
Emir Kusturica ispričao je kako je bio uhapšen u jednoj argentinskoj provinciji i istakao da je hteo da se "ubije praveći filmove". Emir Kusturica ispričao je kako je bio uhapšen u jednoj argentinskoj provinciji i istakao da je hteo da se "ubije praveći… »
"Uhapsili su me U argentini zbog Maradone": Kusturica otkrio detalje iz privatnog života: "Hteo sam da se ubijem praveći…
Blic 22.05.2024
Danas je održana promocija povodom monografije benda "Kusturica and the no smoking orchestra", a umetnik se tim povodom prisetio anegdota sa članovima. Poznato je da je Emir Kusturica bio prijatelj sa legendom svetskog i argentinskog fudbala, Dijegom… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana

Dip stejt otkriva kako su Rusi ušli u Kupjansk; SB UN o dronovima: Moskva negira, Varšava i Kijev optužuju
RTS pre 40 minutajoš 10 povezanih

AP o Srbiji i Vučiću: Sve veći protesti najveća pretnja srpskom populističkom predsedniku
Danas pre 50 minutajoš 4 povezane