Povezane vesti
Bio sam hapšen i hteo sam da se ubijem! Šok ispovest Emira Kusturice: Zbog jednog čoveka mi nisu dali na binu
Mondo 22.05.2024
Emir Kusturica ispričao je kako je bio uhapšen u jednoj argentinskoj provinciji i istakao da je hteo da se "ubije praveći filmove". Emir Kusturica ispričao je kako je bio uhapšen u jednoj argentinskoj provinciji i istakao da je hteo da se "ubije praveći… »
"Uhapsili su me U argentini zbog Maradone": Kusturica otkrio detalje iz privatnog života: "Hteo sam da se ubijem praveći…
Blic 22.05.2024
Danas je održana promocija povodom monografije benda "Kusturica and the no smoking orchestra", a umetnik se tim povodom prisetio anegdota sa članovima. Poznato je da je Emir Kusturica bio prijatelj sa legendom svetskog i argentinskog fudbala, Dijegom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Ledeni dan u Srbiji: Vanredno u 11 opština, ministarka Sofronijević o kolapsu zbog snega: „Bilo je malo nesnalaženja, ali da ne bi rekla da je bilo ko zakazao“
Nova pre 17 minutajoš 41 povezana
Vanredna situacija u 11 opština i gradova u Srbiji: Otklonjen kvar na dalekovodu Arilje-Ivanjica, struja stiže postepeno
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih
Iranske vlasti: Spremni smo da čujemo glas naroda, nerede organizuju SAD i Izrael
Sputnik pre 27 minutajoš 25 povezanih