Povezane vesti
Bio sam hapšen i hteo sam da se ubijem! Šok ispovest Emira Kusturice: Zbog jednog čoveka mi nisu dali na binu
Mondo 22.05.2024
Emir Kusturica ispričao je kako je bio uhapšen u jednoj argentinskoj provinciji i istakao da je hteo da se "ubije praveći filmove". Emir Kusturica ispričao je kako je bio uhapšen u jednoj argentinskoj provinciji i istakao da je hteo da se "ubije praveći… »
"Uhapsili su me U argentini zbog Maradone": Kusturica otkrio detalje iz privatnog života: "Hteo sam da se ubijem praveći…
Blic 22.05.2024
Danas je održana promocija povodom monografije benda "Kusturica and the no smoking orchestra", a umetnik se tim povodom prisetio anegdota sa članovima. Poznato je da je Emir Kusturica bio prijatelj sa legendom svetskog i argentinskog fudbala, Dijegom… »
Vesti dana »
Ledeni dan u Srbiji - vanredno u 11 opština, cela Ivanjica bez struje od sinoć, problemi u zlatiborskom i moravičkom kraju
RTS pre 10 minutajoš 35 povezanih
Sofronijevićeva za RTS: Prohodni svi državni putevi prvog i drugog reda, prilagodite vožnju zimskim uslovima
RTS pre 15 minutajoš 9 povezanih
Vaterpolisti iznenadili sve i jedva preživeli u Areni, stigla prozivka od legende: "Katastrofa, igraš..."
Telegraf pre 50 minutajoš 9 povezanih
Iran zapretio Vašingtonu: Ako nas Amerika napadne, gađaćemo Izrael i američke vojne baze!
Večernje novosti pre 10 minutajoš 7 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, Iran upozorio Vašington: Uzvratićemo na svaki napad SAD-a udarima na Izrael
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih