Povezane vesti
Teške optužbe Trampa: Bajden i Ministarstvo pravde želeli da me ubiju i dovedu moju porodicu u opasnost
Nova 22.05.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da je Ministarstvo pravde (DoJ) želelo da ga ubije, kao i da je predsednik Džozef Bajden bio spreman da ga "ukloni i dovede njegovu porodicu u opasnost". Tramp je ovo poručio na društvenim mrežama i u mejlu za… »
Tramp: Bajden i Ministarstvo pravde želeli da me ubiju
RTV 22.05.2024
VAŠINGTON - Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da je Ministarstvo pravde (DoJ) želelo da ga ubije, kao i da je predsednik Džozef Bajden bio spreman da ga "ukloni i dovede njegovu porodicu u opasnost". Tramp je ovo poručio na društvenim mrežama i u… »
Tramp: Džo Bajden i Ministarstvo pravde želeli da me ubiju
Euronews 22.05.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da je Ministarstvo pravde (DoJ) želelo da ga ubije, kao i da je predsednik Džozef Bajden bio spreman da ga "ukloni i dovede njegovu porodicu u opasnost". Tramp je ovo poručio na društvenim mrežama i u mejlu za… »
Vesti dana »
Vučić u Francuskoj učestvuje na konferenciji o globalnoj politici, sastao se sa Monbrijalom: "Srbija dobro razume ozbiljnost trenutka u kojem se svet nalazi" (video)
Blic pre 43 minutajoš 35 povezanih
Iranski ministar u Pakistanu, očekuje se dolazak Trampovih izaslanika
Nedeljnik pre 13 minutajoš 34 povezane
Hjuston se ugasio, Lejkersi su na tri pobede razlike: Možemo da kažemo da se Rakete neće vraćati u ovu seriju!
Hot sport pre 2 satajoš 13 povezanih
SSP: Ministarka Đurđević Stamenkovski pretnjama prikuplja kapilarne glasove
Beta pre 8 minutajoš 6 povezanih