Povezane vesti
Teške optužbe Trampa: Bajden i Ministarstvo pravde želeli da me ubiju i dovedu moju porodicu u opasnost
Nova 22.05.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da je Ministarstvo pravde (DoJ) želelo da ga ubije, kao i da je predsednik Džozef Bajden bio spreman da ga "ukloni i dovede njegovu porodicu u opasnost". Tramp je ovo poručio na društvenim mrežama i u mejlu za… »
Tramp: Bajden i Ministarstvo pravde želeli da me ubiju
RTV 22.05.2024
VAŠINGTON - Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da je Ministarstvo pravde (DoJ) želelo da ga ubije, kao i da je predsednik Džozef Bajden bio spreman da ga "ukloni i dovede njegovu porodicu u opasnost". Tramp je ovo poručio na društvenim mrežama i u… »
Tramp: Džo Bajden i Ministarstvo pravde želeli da me ubiju
Euronews 22.05.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da je Ministarstvo pravde (DoJ) želelo da ga ubije, kao i da je predsednik Džozef Bajden bio spreman da ga "ukloni i dovede njegovu porodicu u opasnost". Tramp je ovo poručio na društvenim mrežama i u mejlu za… »
Vesti dana »
Rezultati izbora u Smederevskoj Palanci: SNS pobedila sa 58 odsto (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 9 povezanih
Aleksić tvrdi da je u pitanju početak represije: Policija ušla u NPS zbog "sumnje na povredu prava glasanja"
Insajder pre 16 minutajoš 1 povezana
Studenti za večeras najavili okupljanja u više mesta gde su održani izbori
Danas pre 3 satajoš 5 povezanih
Grbović (PSG): Upad UKP u prostorije NPS politička represija i skretanje pažnje sa batinaša
Danas pre 6 minutajoš 1 povezana