Povezane vesti
Koleginica pomogla da se vrati na Pink! Dala otkaz, pa otkrila kako je prošao sastanak sa Željkom i Milicom!
Mondo 23.05.2024
Dušica Jakovljević otkrila kako je izgledao njen povratak na ružičastu televiziju. Dušica Jakovljević otkrila kako je izgledao njen povratak na ružičastu televiziju Dušica Jakovljević dobila je nedavno otkaz na Hajp televiziji, a vest da je… »
"Nisam bila svesna koliki problem to može da napravi": Dušica iznela detalje razgovora sa Milicom Mitrović
Telegraf 23.05.2024
"Bila sam ljuta malo, jesam... Želela sam da objasnim zašto sam otišla i zašto sam u takvom stanju", rekla je voditeljka. Voditeljka Dušica Jakovljević se vratila na "Pink", a sada je prvi put govorila o odlasku sa pomenute televizije, povratku, ali… »
"Ja nisam neko ko će da plače i moli. Do mene nije moglo da se dopre": Dušica Jakovljević iznela sve detalje dolaska kod…
Blic 22.05.2024
Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno se vratila na televiziju "Pink". Dušica je sada, prvi put, otkrila kako je protekao njen razgovor sa Milicom Mitrović. - Staneš i kad sam došla na razgovor kod Milice nisam znala da li da se rukujem ili da je… »
Vesti dana »

"Notorne laži": Ministarstvo odbrane odbacuje navode o upotrebi zvučnog topa tokom protesta
Blic pre 1 satjoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napuštaju Pionirski park
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih

Porastao broj stradalih u stravičnom požaru na koncertu u Severnoj Makedoniji: Žrtve starosti između 14 i 25 godina (VIDEO)
Danas pre 14 minutajoš 197 povezanih

Zna se ko igra najbolji basket - Milivojević doneo zlato Srbiji na Kupu šampiona!
B92 pre 49 minutajoš 22 povezane