Повезане вести
Колегиница помогла да се врати на Пинк! Дала отказ, па открила како је прошао састанак са Жељком и Милицом!
Мондо 23.05.2024
Душица Јаковљевић открила како је изгледао њен повратак на ружичасту телевизију. Душица Јаковљевић открила како је изгледао њен повратак на ружичасту телевизију Душица Јаковљевић добила је недавно отказ на Хајп телевизији, а… »
"Нисам била свесна колики проблем то може да направи": Душица изнела детаље разговора са Милицом Митровић
Телеграф 23.05.2024
"Била сам љута мало, јесам... Желела сам да објасним зашто сам отишла и зашто сам у таквом стању", рекла је водитељка. Водитељка Душица Јаковљевић се вратила на "Пинк", а сада је први пут говорила о одласку са поменуте… »
"Ја нисам неко ко ће да плаче и моли. До мене није могло да се допре": Душица Јаковљевић изнела све детаље доласка код…
Блиц 22.05.2024
Водитељка Душица Јаковљевић недавно се вратила на телевизију "Пинк". Душица је сада, први пут, открила како је протекао њен разговор са Милицом Митровић. - Станеш и кад сам дошла на разговор код Милице нисам знала да ли да се… »
Вести дана »
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана