Povezane vesti
Oglasio se Vučić: Hvala narodu! Poseban pozdrav našem narodu na KiM, Srbima u Republici Srpskoj i u Crnoj Gori
B92 23.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu. "Želim da zahvalim narodu, jer ovako ujedinjeni možemo čuda da napravimo. Mislim da su ljudi u Srbiji danas bili ponosni, a poseban pozdrav našem narodu na Kosovu i Metohiji i Srbima… »
Vučić: Detaljno sam informisao predsednika Angole o posledicama glasanja o Srebrenici
Euronews 23.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Angole Žoaom Lorensom i detaljno ga informisao o svim činjenicama, pritiscima i posledicama u vezi sa današnjim glasanjem o Rezoluciji o Srebrenici na Generalnoj skupštini… »
Vučić razgovarao sa Lorensom: "Zamolio sam ga da podrži slobodarski i pravdoljubiv duh"
B92 23.05.2024
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, koji se nalazi u Njujorku gde će se boriti protiv nametanja kolektivne krivice srpskom narodu rezolucijom o Srebrenici, razgovarao je telefonom sa predsednikom Republike Angole Žoaom Lorensom. "Odličan i prijateljski… »
Brnabić o rezoluciji o Srebrenici: I ovo će proći, a naša borba se nastavlja
Telegraf 23.05.2024
Srpski narod je zajedno i držaće se zajedno, bez obzira na sve, poručila je. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić objavila je da je razgovarala sa predsednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nenadom Stevandićem. Srpski narod je zajedno i držaće… »
Dubravka Handanović: "Mi smo narod koji se vekovima borio za slobodu, danas je istorijski dan za Srbiju"
Telegraf 23.05.2024
"Ovo je trenutak da pokažemo svetu ko smo", istakla je ministarka. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je da je danas istorijski dan za Srbiju, te istakla da je važno da svi nastave da se zalažu za istinu i pravdu koju… »
Veliki bi da nam kroje sudbinu
Vesti online 23.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Njujorku uoči sednice Generalne skupštine UN, da velike zemlje preduzimaju neverovatne stvari i iznose zastrašujuću argumentaciju kako bi ubedile druge da glasaju za rezoluciju o Srebrenici, a sa ciljem da… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih

Dačić: Ništa ne krijemo, ako je bilo zloupotrebe prekoračenja ovlašćenja policije, sve će do tančina biti ispitano
RTV pre 3 satajoš 33 povezane

Putin pozvao Zelenskog u Moskvu, on odbio! Trilateralni sastanak sve neizvesniji, Tramp u nezavidnoj situaciji
Blic pre 20 minutajoš 292 povezane

(BLOG) Protesti u više gradova ispred policijskih stanica, nastavljena hapšenja studenata
N1 Info pre 20 minutajoš 42 povezane