Повезане вести

Огласио се Вучић: Хвала народу! Посебан поздрав нашем народу на КиМ, Србима у Републици Српској и у Црној Гори

Огласио се Вучић: Хвала народу! Посебан поздрав нашем народу на КиМ, Србима у Републици Српској и у Црној Гори

Б92 23.05.2024
Председник Србије Александар Вучић огласио се на свом Инстаграм налогу. "Желим да захвалим народу, јер овако уједињени можемо чуда да направимо. Мислим да су људи у Србији данас били поносни, а посебан поздрав нашем народу на… »
Вучић: Детаљно сам информисао председника Анголе о последицама гласања о Сребреници

Вучић: Детаљно сам информисао председника Анголе о последицама гласања о Сребреници

Еуроневс 23.05.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је телефоном са председником Анголе Жоаом Лоренсом и детаљно га информисао о свим чињеницама, притисцима и последицама у вези са данашњим гласањем о Резолуцији о Сребреници на… »
Вучић разговарао са Лоренсом: "Замолио сам га да подржи слободарски и правдољубив дух"

Вучић разговарао са Лоренсом: "Замолио сам га да подржи слободарски и правдољубив дух"

Б92 23.05.2024
Председник Србије, Александар Вучић, који се налази у Њујорку где ће се борити против наметања колективне кривице српском народу резолуцијом о Сребреници, разговарао је телефоном са председником Републике Анголе Жоаом Лоренсом… »
Брнабић о резолуцији о Сребреници: И ово ће проћи, а наша борба се наставља

Брнабић о резолуцији о Сребреници: И ово ће проћи, а наша борба се наставља

Телеграф 23.05.2024
Српски народ је заједно и држаће се заједно, без обзира на све, поручила је. Председница Скупштине Србије Ана Брнабић објавила је да је разговарала са председником Народне скупштине Републике Српске Ненадом Стевандићем. Српски… »
Дубравка Хандановић: "Ми смо народ који се вековима борио за слободу, данас је историјски дан за Србију"

Дубравка Хандановић: "Ми смо народ који се вековима борио за слободу, данас је историјски дан за Србију"

Телеграф 23.05.2024
"Ово је тренутак да покажемо свету ко смо", истакла је министарка. Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић изјавила је да је данас историјски дан за Србију, те истакла да је важно да сви наставе да се залажу… »
Велики би да нам кроје судбину

Велики би да нам кроје судбину

Вести онлине 23.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Њујорку уочи седнице Генералне скупштине УН, да велике земље предузимају невероватне ствари и износе застрашујућу аргументацију како би убедиле друге да гласају за резолуцију о… »

Вести дана »