Povezane vesti

Nikada neće uspeti da stave žig na naše čelo! Snažna poruka predsednika Vučića u UN posle izglasavanja sramne rezolucije

Nikada neće uspeti da stave žig na naše čelo! Snažna poruka predsednika Vučića u UN posle izglasavanja sramne rezolucije

Kurir 23.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj je usvojen predlog sramne rezolucije o Srebrenici. Za rezoluciju su glasale 84 zemlje, dok je 19 država bilo protiv, a 68 je bilo uzdržano… »
U Srebrenici bilbordi i plakati sa porukom: "Mi nismo genocidni narod"

RTV 23.05.2024
SREBRENICA - U Srebrenici, gde će danas biti održana proširena sednica Vlade Republike Srpske, a povodom rasprave o rezoluciji o navodnom genocidu počinjenom u ovom gradu tokom poslednjeg rata, postavljeni su plakati i bilbordi sa porukom na ćirilici -… »
U Srebrenici će danas biti održana sednica Vlade Republike Srpske

U Srebrenici će danas biti održana sednica Vlade Republike Srpske

Politika 23.05.2024
Sednica Vlade Republike Srpske biće danas održana u Srebrenici, a prisustvovaće joj predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministri u Savetu ministara BiH, načelnici i gradonačelnici lokalnih zajednica Birča i Podrinja. Iz Vlade su pozvali… »

Telegraf 23.05.2024
Mere bezbednosti podignute su na najviši nivo. U Srebrenici, gde će danas biti održana proširena sednica Vlade Republike Srpske, a povodom rasprave o rezoluciji o navodnom genocidu počinjenom u ovom gradu tokom poslednjeg rata, postavljeni su plakati i… »

Vesti dana »