Повезане вести
Сусрет Атамана и Барцокаса и Шарас као телохранитељ (ВИДЕО)
Спорт клуб 23.05.2024
Весело је било пред прву конференцију за медије пред почетак Фајнал фора у Берлину. Спонзор специјала Евролиге у сезони 2023/24 – МаксБет. Након свега што се дешавало у среду увече по доласку екипа у Берлин и проблема које је… »
Атамана срушио полицајац на под! Скандал пред ф4 Евролиге, тренер терао децу и жене, па надрљао!
Мондо 23.05.2024
Атаман се обрачунавао са навијачима, терао је жену и деце из хотела јер су дошли у опреми Фенербахчеа, а потом га је оборио на под полицајац. Атаман се обрачунавао са навијачима, терао је жену и деце из хотела јер су дошли у… »
Скандал! Атаман урлао у хотелу, сукобио се са полицијом! Открио да је завршио на поду - његова породица присуствовала хаосу!
Курир 23.05.2024
Завршни турнир Евролиге није ни почео, а тензије су већ достигле врхунац. Синоћ је избио велики скандал пошто се тренер Панатинаикоса, Ергин Атаман, сукобио најпре са навијачима а потом је доживео и велику непријатност са… »
Скандал у Берлину, Атаман се сукобио са полицијом, урлао на навијаче: "Грубо ме одгурнуо, уместо да ме штити"
Телеграф 23.05.2024
Врела атмосфера пред Ф4. Два дана пред почетак Фајнал фора Евролиге у Берлину догодио се велики скандал када се тренер Панатинаикоса, Ергин Атамансукобио са навијачима, а онда је доживео и пех са полицијом у главном граду… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро